Comunitate

Cauta

Evenimente
Va recomandam
Marathon Piatra CraiuluiMarathon 7500Bike marathon 4 MountainsCazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Parteneri
Zitec - software outsourcing romania

Emisiunea Sport Extrem la Radio Bucuresti


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook

Arhiva articolelor Alpinet

Bookmark and Share

 1-10 din 94
  > [11-20] [21-30] [31-40] >>
Articol
Clubul Transmont Fagaras - Bilantul dupa 10 ani de activitate
de Cristina Dumitru
publicat Marti, 2 Nov 2010
Cine-a cunoscut Fagarasul, mai mult sau mai putin, si a trecut si pe la cabana Turnuri, s-ar putea sa il cunoasca si pe domnul Mercurean. Clubul de turism montan si ecologie TRANSMONT FAGARAS, al carui presedinte este, a ajuns la un deceniu de viata. Si cum orice aniversare este, de obicei, si prilej de luari aminte si propuneri de noi obiective, lectura randurilor de mai jos ne ofera o trecere in revista a ceea a fost si repere pentru ceea ce va fi si (De ce nu?) un mic ghid de bune practici, in acest domeniu. La multi ani, Transmont Fagaras! Spor la treburi! Efecte maxime si durabile! Clubul de Turism si Ecologie Transmont Fagaras (asociatie non-guvernamentala) Sediul: 505200 Fagaras, str. Republicii nr. 6, jud. Brasov Contact: telefon - 0268/216839, 0723/177903, adresa de mail - trans_mont@yahoo.com, site - www.transmont.ro Programul intalnirilor din timpul saptamanii – altele decat actiunile (la care participa, de obicei, membrii clubului si elevi de la colegiile, liceele si scolile generale din municipiu) - miercuri si vineri, intre orele 18 - 21. Cont RO39BRDE 080SV05148880800, deschis la BRD – Agentia Fagaras CF 14351710 /17.12.2001 Mic istoric – Repere • Diligentele pentru obtinerea certificatului de autentificare...
La 71 de ani pe Mont Blanc
de Razvan Voicu
publicat Miercuri, 23 Sep 2009
Performanta si spirit romanesc!       Mont Blanc 4810m       Muntele m-a fascinat tot timpul, mi-a inzestrat curiozitatea cu hotararea de ma intoarce in timp si de a studia istoria neamului nostru si nu numai. Muntii nostri mi-au aratat ce inseamna frumusetea si profunzimea naturii inca functionala in acele zone. In fiecare an am facut creasta Fagarasului in general de la est la vest Plaiul Foii - Turnu Rosu sau Cabana Voina - Turnu Rosu. Am facut si trasee mai mici cum ar fii curmatura Bratilei – Negoiu sau curmatura Bratilei - Turnu Rosu. Am facut trasee si in muntii Retezat, Bucegi, Apuseni, Rodnei, Piatra Craiului etc. Toate traseele ne-au fascinat si echipa pe care am format-o s-a schimbat continuu dar si-a pastrat nucleul format din: Razvan Voicu, Mihai Voicu(tata), Ion Mihaila(unchiul), un camarad adevarat Boldu Daniel.   Pe langa frumusetea mirifica a locurilor si antrenamentul ce ti-l ofera traseul, noi, in fiecare an am pus drapelul nostru national pe varfurile cele mai inalte de la noi din tara: Vf. Moldoveanu 2544m, Vf. Negoiu 2533m si Vf. Vistea Mare 2527m. Pe drapelul national nu de putine ori a fost imprimata stema Romaniei sau stindardul de lupta dacic. De ce toate acestea? Pentru ca Romania merita sa traiasca si din pacate...
Scurta privire... dincolo de usa.
de Grigore Sarbu
publicat Miercuri, 12 Dec 2007
coperta 1 O scurta privire... dincolo de usa. Asa cum le povesteam colegilor de pe lista de discutii [alpinet2k], am tras cu ochiul dupa draperia care inca acopera www.dincolodeusa.ro Ce am vazut acolo? La inceput mi-a atras atentia un biletel. Citeva cuvinte-urari in limba italiana, ceva cu " missione impossibile " si " grandi successi ", plus o semnatura: Walter Bonatti . Acel Walter Bonatti . Cu care m-am mai intilnit apoi. Mergind mai departe am dat de zapada. Si de frig. Prin zapada am gasit tot felul de piese de echipament si accesorii. Am luat citeva lectii de mers cu schiurile, numai bine ca sa-l pot asculta pe domnul Dinu Mititeanu povestind istorii cu si despre cabanele si cabanierii de linga lacul Bilea. Continuarea, insa, mi-a taiat rasuflarea. Intre virfuri...
Concurs Ecco @ Alpinet
de ady beleanu
publicat Marti, 11 Dec 2007
Producatorul brandului Ecco, va invita la concurs. Poti castiga o pereche de bocanci Ecco, raspunzand corect la intrebarile concursului.
Concurs Novet @ Alpinet
de ady beleanu
publicat Marti, 11 Dec 2007
Producatorul brandului HANNAH, impreuna cu importatorul pentru romania NOVET RO va invita la un concurs pe perioada mai multor luni. Poti castiga produse marca HANNAH raspunzand corect la intrebarile concursului.
Concurs Protest @ Alpinet
de ady beleanu
publicat Duminica, 9 Dec 2007
Incepand cu aceasta luna, Protest (http://www.protestboardwear.com/) vine in intampinarea snowboarderilor si iubitorilor de sport extrem cu oferte exceptionale.
Participa la concursul PROTEST si castigi ce geaca Protest vrei !!!

Concursul va rula pe o perioada de aproximativ 2 luni, cu etape a cate 2 saptamani.


Semnal editorial
de Grigore Sarbu
publicat Marti, 4 Dec 2007
Proaspat iesita din tipografie, o carte-ghid de drumetie prin Maramures. Sau, altfel spus, un indemn de a strabate cu rucsacul in spate poteci mai putin umblate din Rodna, Maramures, Gutai, Tibles, Lapus. Contine descrieri amanuntite a 37 de trasee inedite, grupate pe zone (zona Baia Mare, Maramuresul istoric, Tara Lapusului, Tara Chioarului, Tara Codrului). Cu multe detalii si abundenta de informatii necesare unei orientari corecte in teren. O suta de pagini de text dens, pigmentat cu numeroase fotografii. Autorul descrierilor si al fotografiilor: Petru Lucian Goja
Concurs Hagan @ Alpinet
de ady beleanu
publicat Luni, 3 Dec 2007
Producatorul austriac de schiuri HAGAN impreuna cu importatorul pentru romania EXPLORER SIBIU va invita la un concurs cu durata de o luna. Premiul pus in joc este o pereche de schiuri de tura HAGAN.
Concurs Northland @ Alpinet - Castiga o geaca Northland, la alegere !!!
de ady beleanu
publicat Marti, 27 Nov 2007
Incepand cu aceasta luna, Northland (http://www.northland-pro.com/) vine in intampinarea snowboarderilor si iubitorilor de sport extrem cu oferte exceptionale.
Participa la concursul Northland si castigi o geaca Northland la alegere !!!

Concursul va rula pe o perioada de aproximativ 2 luni, cu etape a cate 2 saptamani.


Concurs Mormota - Masters @ Alpinet
de ady beleanu
publicat Vineri, 23 Nov 2007
Producatorul italian de bete telescopice de trekking/ ski de tura MASTERS si magazinul online MormotaLand va invita la concurs pe durata mai multor luni.
Produsele MASTERS tintesc segmentul de persoane care pretuiesc calitatea, care inteleg importanta acesteia in conditii de utilizare, nu de putine ori, extreme. Mormotaland este printre primii, daca nu chiar primul magazin virtual de echipamente de munte, infiintat pe piata romana, ce comercializeaza pe internet echipamente de munte si camping.
Va invitam sa vizitati magazinul nostru online: www.mormota.ro unde puteti gasi gama completa de produse MASTERS
Arhiva Alpinet
 1-10 din 94
  > [11-20] [21-30] [31-40] >>

  Cauta: in