Comunitate

Caută

Evenimente
Vă recomandăm
Marathon Piatra CraiuluiMarathon 7500Bike marathon 4 MountainsCazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Parteneri
Zitec - software outsourcing romania

Știrile Radio Cluj


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook

Astăzi la Alpinet

Bookmark and Share

Utilizarea informațiilor oferite de Proiectul Alpinet

IMPORTANT! - De citit și de ținut minte! Informațiile conținute în paginile Alpinet trebuie folosite doar la nivel orientativ. După cum știți, situația existentă pe teren se schimbă de la o zi la alta. Practicanții turismului montan, alpinismului sau ai altor sporturi conexe se expun la diverse pericole inerente, care în cele mai nefericite situații pot conduce la răniri grave sau chiar la moarte, astfel încât este indicat să obtineți întotdeauna, înainte de a pleca la drum, informații actualizate despre zona pe care urmează să o parcurgeți.

Facem toate eforturile ca informațiile conținute în aceste pagini să fie actuale și corecte, dar volumul imens de muncă și lipsa acuta a bibliografiei turistice de pe piață pot face ca o parte dintre aceste informații să fie irelevante.

Concret, situația din teren poate să difere prin: trasee modificate sau care nu mai există, trasee noi, marcaje schimbate etc. Vă invităm să vizitați paginile dedicate centrelor salvamont și lista telefoanelor utile.

Proiectul Alpinet nu poate fi făcut responsabil, în nici un caz și sub nici o formă, pentru folosirea informațiilor conținute în paginile sale.

Drepturi de autor și mărci înregistrate

Alpinet este marcă înregistrată pe teritoriul României, în temeiul legii 84/1998 (Nr. de înregistrare 47712 - OSIM). Folosirea mărcii Alpinet în publicitate, servicii web, precum si alte domenii, fără acceptul proprietarilor mărcii, este interzisă.

Concepția, designul, grafica din aceste pagini sunt (c) 1999-2017 Proiectul Alpinet, parți din design și ghidul turistic sunt (c) 1996-2000 Potecile României, toate drepturile rezervate.

Salvamont.org, MuntiiCarpati.org, HartiMontane.ro, CluburiMontane.org, Fotogeografica.ro si Zilele-Muntelui.ro fac parte din Proiectul Alpinet.

IMPORTANT:

Vă reamintim că materialele (fotografii, articole, informatii etc.) publicate pe acest site sunt contribuții voluntare. Copierea, stocarea, arhivarea sau publicarea oricarui material de pe site-ul Alpinet.org, in orice format si in vederea folosirii in orice scop exceptand vizualizarea in browser in cadrul paginilor Alpinet, este STRICT INTERZISA fara permisiunea scrisa a administratorilor site-ului și a autorului de drept.

Folosirea site-ului

Pentru protejarea informatiilor continute in paginile sale si a drepturilor de autor ale membrilor sai, Alpinet foloseste un sistem de protectie activ, care va va avertiza si va va interzice in mod automat accesul de la o anumita adresa IP sau clasa de adrese IP in cazurile in care se constata incalcarea uneia sau a mai multor reguli din lista urmatoare. Reactivarea accesului de la respectiva adresa se poate face doar dupa trimiterea unui mail explicativ la adresa admin@alpinet.org.

 NU AGREEM:

  • Folosirea programelor de browsing offline - gen download acceleratoare, wget, Teleport, WebZip, WebCopier, HTTrack, etc.
  • Incercarile de flood sau Denial of Service prin incarcari repetate si rapide ale unei pagini sau set de pagini.
  • Folosirea expresiilor considerate deplasate sau obscene in orice post care