Comunitate

Caută

Evenimente
Vă recomandăm
Marathon Piatra Craiului



Marathon 7500



Bike marathon 4 Mountains



Cazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Parteneri
Zitec - software outsourcing romania

Ştirile Radio Cluj


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook
Bookmark and Share

[a] Cale de acces cabana Varasoaia
Servus, Sapt viitoare doresc sa fac o vizita in zona muntilor Apuseni As dori cateva sugestii cu privire la calea de acces facila spre zona padis(pentru o masina cu garda joasa). Exista drum bundinspre Stana de Vale spre cabana Varasoaia? Cum se prezinta drumul si ce distanta presupune? Mai mult un nr de contact al cabanei varasoaia.(eventual un site cu pret cazare) Ma intereseaza ca de la... [mesaj complet]

Înscris de: Alin Popa, Joi, 27 Iun 2013
Vizitat de 1152 ori.




Comentarii primite de
"[a] Cale de acces cabana Varasoaia"
Fără foto Călin Munteanu, Miercuri, 10 Iul 2013, 8:39

Salut,
Nu ai mentionat din ce zona esti! Oricum, variantele sunt(referitor la transport): Dinspre Deva-Brad pe la Varfuri-Stei-Sudrigiu-Pietroasa-Padis. Atentie la zona Varfuri pt. ca se lucreaza si sunt semafoare.
Dinspre Cluj: Huedin-Borod-Rosia-Beius-Sudrigiu-Pietroasa-Padis
Dinspre Satu-Mare-Carei-Oradea-Beius-Sudrigiu-Pietroasa-Padis
Daca vrei sa mergi in Stana de Vale prima data, atunci trebuie sa treci prin Beius de unde mai ai 25km pe sosea pana in Stana. Daca vrei sa treci din Stana pana in Padis(cu masina cu garda joasa) singura varianta e sa te intorci in Beius si apoi sa o iei spre sud est pana in Sudrigiu unde faci stanga spre Pietroasa-Padis(dist. aprox. 60-70km). Drumul intre Sudrigiu si Platoul Padis este reasfaltat cam de un an de zile, deci e bun. Daca vrei sa parcurgi traseele din Padis cel mai bun punct de plecare e Poiana Glavoi, dar aici nu ai variante de cazare decat Cabana Scarita(care nu e chiar in Glavoi dar e aproape) si Cabana Cetatile Ponorului(un search pe Google si gasesti informatii destule legate de oferta de cazare). Sigur, mai ramane si varianta cortul. Platoul Padis ofera ceva mai multe locuri de cazare. Preturi nu stiu dar am niste nr. de telefon(daca le vrei ti le trimit pe email). In Varasoaia oferta de cazare e extrem de limitata. Toate bune si ture faine!

Autentifica-te sau inregistreaza-te pentru a inscrie comentarii