Comunitate

Cauta

Evenimente
Va recomandam
Marathon Piatra CraiuluiMarathon 7500Bike marathon 4 MountainsCazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Parteneri
Zitec - software outsourcing romania

Stirile Radio Cluj


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook

@lpinet

Bookmark and Share

 

Ideea infiintarii acestor pagini a aparut pe lista de discutii alpine.t. In aceasta sectiune gasiti informatii despre listele de discutii si despre celelalte resurse ce fac parte din Proiectul Alpinet.

Poze membri


Sa ne cunoastem - daca nu esti timid, te asteptam si pe tine.

Liste discutii


Alpinet2k este o lista de mail deschisa tuturor iubitorilor de natura. Cei peste 750 de abonati te pot ajuta oricand cu informatii despre traseul la care visezi. Iti punem la dispozitie, de asemenea, o lista despre orientare, topografie, sisteme GPS - si poti opta pentru primirea pe mail a stirilor, anunturilor sau comentariilor Alpinet.

Statistici


Iti punem la dispozitie o galerie impresionanta de fotografii, o lista utila de anunturi si stiri. Cate anume sunt in fiecare categorie? Te invitam sa afli.

RoMountain Webring


Sprijinim si promovam toate paginile dedicate muntelui. Ring-ul RoMountain este punctul de plecare pentru orice cautare de succes.

Carte de oaspeti


Daca acest site ti-a placut, asteptam sa ne scrii. Daca nu ti-a placut, asteptam sa ne critici. Nu uita sa semnezi in Cartea de oaspeti.

Telefoane


Vrei sa faci o rezervare sau sa afli cum este vremea la munte? Iti punem la dispozitie numarul de telefon al cabanei la care doresti sa ajungi.