Comunity

Search

Events
Don't miss
Marathon Piatra Craiului



Marathon 7500



Bike marathon 4 Mountains



Cazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Partners
Zitec - software outsourcing romania

Ştirile Radio Cluj


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook

Alpinet articles archive - Scurta privire... dincolo de usa.

Bookmark and Share

Scurta privire... dincolo de usa.
Dincolo de usa (avanpremiera)

coperta 1

Asa cum le povesteam colegilor de pe lista de discutii [alpinet2k], am tras cu ochiul dupa draperia care inca acopera www.dincolodeusa.ro

Ce am vazut acolo?
La inceput mi-a atras atentia un biletel. Citeva cuvinte - urari in limba italiana, ceva cu "missione impossibile" si "grandi successi", plus o semnatura: Walter Bonatti. Acel Walter Bonatti. Cu care m-am mai intilnit apoi.

Mergind mai departe am dat de zapada. Si de frig. Prin zapada am gasit tot felul de piese de echipament si accesorii. Am luat citeva lectii de mers cu schiurile, numai bine ca sa-l pot asculta pe domnul Dinu Mititeanu povestind istorii cu si despre cabanele si cabanierii de linga lacul Bilea.

Continuarea, insa, mi-a taiat rasuflarea. Intre virfuri si pereti de vis l-am regasit pe Walter Bonatti si o poveste pe care am rontait-o hulpav, am regretat ca s-a terminat prea repede si m-am intors imediat sa o mai rontai o data. Si iar s-a terminat prea repede.

Ce am mai vazut? Valea Malinului din Bucegi si Dômes de Miage din Alpii ceva mai francezi si mai indepartati. Cu poze si un minim de informatii.
Plus GPS-uri, avalanse, PIEPS-uri, alte accesorii.
Si Mihai Moiceanu era pe acolo, explicind cum se fotografiaza muntele iarna. Pe Iulian Cozma nu l-am intilnit, i-am vazut doar urmele. Din Fagaras, desigur.:-)

"Dincolo de usa" este o revista. Este o revista mai mult decit noua, este o revista care inca, public, nu exista. Primul numar apare... saptamina viitoare. Mai exact in preajma lui 22 Decembrie.

Cine se afla "dincolo de usa"? Citeva nume am dezvaluit mai sus. Mai sint si altii care au dat o mina de ajutor, este o lista lunga cu destul de multe nume cunoscute in "mediul Alpinet". Nu-i mai insir si-aici, ii veti descoperi acolo.

V-am stirnit curiozitatea? Mai sint doar citeva zile.
Putin, daca luam in considerare ca al doilea numar este anuntat tocmai la primavara. Revista va avea doar patru aparitii pe an.

Alte detalii vor urma. Curind.

Author: Grigore Sârbu
Uploaded by: Grigore Sârbu
Views: 13457, Last update: Wed, Dec 12, 2007



Links to the Mountain Guide:
Muntii FAGARASULUI  
Comment
Fără foto Dan Loghin, Fri, Dec 21, 2007, 9:11 am

Am sa o caut! La Multi Ani! - voua si revistei.:-D

Comments for this article
Login or register to comment