Comunity

Search

Events
Don't miss
Marathon Piatra Craiului



Marathon 7500



Bike marathon 4 Mountains



Cazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Partners
Zitec - software outsourcing romania

Emisiunea Sport Extrem la Radio Bucureşti


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook

Alpinet articles archive - Concurs Giramondo - Alpinet

Bookmark and Share

Concurs Giramondo - Alpinet

Agentia de turism GIRAMONDO din Iasi, impreuna cu Proiectul ALPINET, va invita la concurs. Puteti castiga un weekend de neuitat pentru 2 persoane la Serbarile Zapezii care vor avea loc in perioada 11 - 14 februarie 2005 la Vatra Dornei.

Se anunta distractie la maxim, intreceri de ski, sanius, jocuri distractive. Focuri de artificii. Premii, multe premii. Mici si vin fiert. Spectacole la scena deschisa, cu participarea unor solisti si trupe "pe toate gusturile". Deschiderea are loc vineri 11 febrarie, iar focul de artificii va avea loc duminica seara pe 13 februarie, atunci cand se vor inchide oficial Serbarile Zapezii.

Vrei sa participi si TU la acest eveniment? Insa nu ai gasit unde sa te cazezi? Nici o problema, GIRAMONDO iti ofera posibilitatea de a alege dintre ofertele prezentate in detaliu pe site-ul www.giramondo.ro. Serviciile de cazare si masa se asigura in hoteluri, vile si pensiuni cu preturi incepand de la 29 EURO/persoana pentru un sejur de 3 nopti - 4 zile. In plus, daca participi la concursul lansat de noi, poti fi unul dintre castigatorii unui premiu care te va duce GRATIS la Serbarile Zapezii din Vatra Dornei. 

Giramondo - sponsorul concursului

O noua calatorie reprezinta intotdeauna si o noua experienta. Echipa noastra va considera drept o provocare organizarea calatoriilor si vacantelor Dumneavoastra la un pret care sa merite calitatea oferita. Serviciile noastre sunt orientate spre personalizarea produselor si serviciilor in scopul cresterii gradului de satisfactie a clientilor. Rezervari on-line in peste 20.000 hoteluri din lume, programe de week-end, organizare de excursii externe pentru turistii individuali si grupuri, rezervari bilete de avion si autocar, rezervari la preturi preferentiale in hoteluri din Romania, intermedieri pentru inchirieri de masini si autocare, organizare de misiuni economice pentru targuri si expozitii in strainatate, organizare de misiuni economice pentru targuri si expozitii in tara si strainatate, pachete de servicii turistice pentru tinerii casatoriti, emitere de asigurari medicale si carti verzi autovehicule.

Pentru toate acestea, echipa GIRAMONDO se afla permanent la dipozitia Dumneavoastra. Chiar daca au trecut Sarbatorile de iarna, mereu se ivesc ocazii pentru distractie si voie buna. Mai ales iarna, la munte!!!

Concursul s-a incheiat, iar castigatorul celor 2 locuri, desemnat prin tragere la sorti, este Marian Radu, din Brasov

Author: Ionuţ Nechita
Uploaded by: Ionuţ Nechita
Views: 9916, Last update: Sat, Feb 5, 2005



Links to the Mountain Guide:
Muntii RARAU-GIUMALAU  
Login or register to comment