Comunity

Search

Events
Don't miss
Marathon Piatra Craiului



Marathon 7500



Bike marathon 4 Mountains



Cazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Partners
Zitec - software outsourcing romania

Emisiunea Sport Extrem la Radio Bucureşti


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook

Miscellanea - Vidraru Bike Challenge 2013

Bookmark and Share

Vidraru Bike Challenge 2013

Biciclesti? Ai MTB? Fain!

Asociatia Sportiva “Adventuremania” te provoaca la concursuri: un concurs in Alpinet.org si un concurs pe munte: Vidraru Bike Challenge. Ca la majoritatea evenimentelor organizate pe munte, inainte de cifre, distante, timpi, diferente de nivel - Vidraru Bike Challenge se defineste in primul rand prin valorile pe care le promoveaza: mișcare în natură, vitalitate, încredere, prietenie.


Castigatorii concursului prezentat pe Alpinet.org primesc gratuit cate o inscriere la Vidraru Bike Challenge – unde isi pot alege traseul (maraton sau semi-maraton) dupa “pohta” inimii. Ambele optiuni presupun un parcurs foarte frumos – intrucat traseul urca din zona barajului Vidraru pana pe culmile sudic-Fagarasene, cu perspective interesante catre varfurile Călțun, Lespezi, Negoiu la nord; Arpașu Mic, Râiosu, Piscul Negru la est (maraton) precum si catre M-tii Ghitu, satul Aref, valea Argesului (ambele trasee). Practic – bucla mica (semimaratonul) inconjoara superbul canion al Vaii lui Stan, reamenajat in 2012 si bine-cunoscut multor membri Alpinet.


Maratonul presupune 90 km si aproximativ 2500 m diferenta pozitiva de nivel; iar semi-maratonul ii poarta pe concurenti pe 35 km si 1200 m diferenta de nivel.  Mai multe detalii in site-ul evenimentului sau pe facebook.com/Adventuremania.ro



 

Author: Adventuremania
Uploaded by: ady beleanu
Views: 6767, Last update: Tue, May 21, 2013



Links to the Mountain Guide:
Muntii FAGARASULUI  
Login or register to comment