Comunitate

Caută

Evenimente
Vă recomandăm
Marathon Piatra Craiului



Marathon 7500



Bike marathon 4 Mountains



Cazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Parteneri
Zitec - software outsourcing romania

Ştirile Radio Cluj


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook

Arhiva articolelor Alpinet - Concurs Gipo - Coleman @ Alpinet

Bookmark and Share

Concurs Gipo - Coleman @ Alpinet

Compania Gipo şi Alpinet 

Te invită să participi la un concurs ce se va desfăşura pe durata a 2 luni. Concursul are patru etape, fiecare etapă fiind de 2 săptămâni. Pentru a participa la concurs trebuie să răspunzi la o întrebare ce va fi publicată pe site-ul www.alpinet.org . Pe lângă trimiterea unui răspuns corest, este necesară şi completarea corectă a datelor din formularul cu date personale. 

 

Compania GIPO 

Este liderul pieţei româneşti de articole pentru petrecerea timpului liber. 

Suntem prezenţi de 15 ani alături de dumneavoastră, la început doar cu divizia de articole de pescuit, care asigură comercializarea şi distribuţia unora din cele mai importante branduri de profil: Shimano, Gamakatsu, Rapala, Storm, BlueFox, Tica, VMC, etc. 

Ulterior am dezvoltat divizia 'Camping- Sport', care aduce pe piaţa romanească nume cu rezonanţă, printre care se numără: Campingaz, Coleman, SeacSub, Nordica, Rollerblade.

Compania a fost înfiinţată în anul 1992 şi dispune de un număr de 40 de magazine la nivelul întregii ţări şi de o reţea de distribuţie foarte bine pusă la punct.

Fideli sloganului nostru: "Universul timpului tău liber", misiunea noastra este de a vă oferi produse de calitate şi consultanţă în alegerea acestora, pentru ca dumneavoastră să nu aveţi altceva de făcut decât să vă petreceţi timpul liber în cel mai plăcut mod.

Pentru mai multe informaţii, vizitează site-ul www.gipo.ro.

Poveste fără sfârşit...

Cu aproape o sută de ani în urmă, un tânăr cu un dezvoltat spirit antreprenorial şi o idee genială, a început să producă felinare în oraşul Wichita, statul Kansas, USA. Numele său era W. C. Coleman şi compania pe care a fondat-o urma să schimbe viaţa în America. O poveste fascinantă, plină de semnificaţii istorice şi inovaţii uimitoare.

Totul a început în 1900, când tânărul Coleman, încercând să găsească o soluţie financiară pentru a-şi plăti taxele din ultimul an de studii la şcoala de drept pe care o urma, a început să vândă lămpi în Oklahoma. Având probleme serioase cu vederea, tânărul Coleman era nevoit în dese rânduri să-şi roage colegii să citească cu voce tare. A întâlnit pentru prima oară lampa în vitrina unui magazin din Alabama, lumina minunată emanată prin fereastra magazinului atrăgându-i instantaneu atenţia. Interesându-se mai mult, a ajuns să descopere că putea să citească şi literele mici de pe sticluţele de medicamente la lumina unei asemenea lămpi.

Lămpile aveau un înveliş protector, fără fitil, şi erau alimentate cu benzină sub presiune în loc de ulei de huilă, emanând astfel o lumină albă şi clară. Atunci când Coleman a auzit că se caută oameni de vânzare, şi-a folosit toate fondurile strânse până atunci şi a cumpărat un stoc de lămpi. Era ferm convins că aceste lămpi se vor vinde imediat comercianţilor care doreau să-şi ţină magazinele deschise şi după-amiaza.

Doar că socoteala de acasă nu se potriveste cu cea din târg şi Coleman s-a văzut în situaţia de a nu vinde nici o lampă. Comercianţii din Kingfisher fuseseră de curând înşelaţi de un alt vânzător cu un produs cel puţin dubios. Patronii de magazine nu puteau fi convinşi în nici un fel, aşa că, folosindu-şi ingeniozitatea şi caracterul descurcăreţ (inventivitatea), pe baza căruia mai târziu avea să-şi construiască compania, W. C. a decis să vândă serviciul de iluminat în loc de lămpile în sine. Pe baza unui contract cu o clauza specială - "fără lumină, fără plată" - a reuşit să elimine elementul de nesiguranţă pentru clienţi şi aceştia au început să cumpere.

În curând Kingfisher a devenit un adevărat far pentru întreaga preerie. Serviciul s-a extins până la oraşe precum San Diego şi Las Vegas. În 1902, când Coleman stabilea în Wichita centrul strategic pentru dezvoltarea afacerilor sale, nici nu îşi imagina impactul şi răspândirea pe care le vor avea produsele Coleman. În ziua de azi Coleman a ajuns să producă o gamă largă de produse, de la corturi şi saci de dormit profesionali, până la aragaze, lămpi, lanterne şi corturi de familie.

Încă de la început, obsesia şi pasiunea celor de la Coleman, a fost întotdeauna să creeze produse inovatoare, fiabile, cu o durată de viaţă cât mai mare, şi care să funcţioneze la parametri maximi.

 

Nu avem nevoie de produse obişnuite, şi ştim că nici dumneavoastră. Tocmai de aceea Coleman este prezent în România de mai bine de 12 ani prin Gipo. "Universul timpului tău liber" îşi găseşte locul în magazinele Gipo din întreaga ţară. Pentru mai multe detalii despre produsele Coleman acceseaza www.gipo.ro .

 

 

Premiile oferite:

Etapa nr.4: Sac de dormit mumie 'COLEMAN - FUSION LITE'

  

 

 

S. C. EGIBO PROD IMPEX S. R. L. 
Str. Intr. Mieilor 17-21, sector 2, Bucuresti 
Tel.: (021) 3226970 / (021) 3227020 
Fax: (021) 3237160 
e-mail: marketing@gipo.ro

Autor: ady beleanu
Înscris de: ady beleanu
Vizualizări: 10297, Ultima actualizare: Luni, 8 Oct 2007


Comentariu
ady beleanu ady beleanuAdministrator Alpinet , Miercuri, 12 Sep 2007, 14:07

Câştigătorul etapei I a Concursului Gipo-Coleman @ Alpinet este:

Luca Sorin (Cluj)

Premiul etapei a I conţine Cort COLEMAN `CELSIUS COMPACT` 2 PERSOANE

Succes in continuare!:-)

ady beleanu ady beleanuAdministrator Alpinet , Miercuri, 26 Sep 2007, 10:20

Câştigătorul etapei a II-a a Concursului Gipo-Coleman @ Alpinet este:

Popa Emil Horaţiu (Mediaş)

Premiul etapei a II-a constă într-un Sac de dormit COLEMAN ATLANTIC

Succes in continuare!

Cosmin Sava Cosmin Sava, Marţi, 2 Oct 2007, 20:26

Ciudat! Rog verificarea intrebarii pentru aceasta saptamana. Raspunsul corect nu se afla printre variantele voastre de raspuns! Asa e?:-D

ady beleanu ady beleanuAdministrator Alpinet , Marţi, 2 Oct 2007, 22:12

Raspunsul corect se afla intre cele afisate.:-)

ady beleanu ady beleanuAdministrator Alpinet , Luni, 8 Oct 2007, 14:29

Câştigătorul etapei a III-a a Concursului Gipo-Coleman @ Alpinet este:

Dianu Andrei (Bucureşti)

Premiul etapei a III-a constă într-un Sac de dormit COLEMAN Hampton 205
Succes in continuare!:-)

Fără foto Andrei Dianu, Joi, 11 Oct 2007, 14:27

sunt dianu andrei, cum pot intra in posesia premiului deoarece nu m-a contactat nimeni de la gipo....

ady beleanu ady beleanuAdministrator Alpinet , Luni, 22 Oct 2007, 12:26

Salut Andrei,

I-am rugat pe cei de la Gipo sa te contacteze.

Inmanarea premiului e responsabilitatea lor.

Ady

ady beleanu ady beleanuAdministrator Alpinet , Luni, 22 Oct 2007, 12:26

Câştigătorul etapei a IV-a a Concursului Gipo-Coleman @ Alpinet este:

Popa Sabina (Bucuresti)

Premiul etapei a IV-a constă într-un Sac de dormit mumie 'COLEMAN - FUSION LITE'

Comentarii pentru acest articol
Autentifica-te sau inregistreaza-te pentru a inscrie comentarii