Comunitate

Caută

Evenimente
Vă recomandăm
Marathon Piatra Craiului



Marathon 7500



Bike marathon 4 Mountains



Cazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Parteneri
Zitec - software outsourcing romania

Ştirile Radio Cluj


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook

Arhiva articolelor Alpinet - ALPINinfo septembrie-octombrie 2000

Bookmark and Share

ALPINinfo septembrie-octombrie 2000 - Editorial

Editorial

Poate pentru mulţi, apariţia acestui număr este o surpriză (plăcută sper!). Dar uite că totuşi, suntem prezenţi, aşa cum v-am obişnuit de vreo doi ani încoace.

Trebuie să remarc faptul că, începând cu acest număr, ALPIN info nu mai apare sub egida CAR-ului din păcate, deoarece acesta nu mai există (decât poate SC CAR SRL...)

Deşi avem probleme, atât individuale cât şi colective, materialele deţinute la redacţie pentru publicare nu ne-au lăsat inerţi, mai ales că încă nu există o publicaţie de alpinism periodică, în care să se facă cunoscute premierele şi alte realizări. Cum spunea Walter Kargel: "de remarcat că, de la dispariţia Buletinului CAR şi până în prezent (1940 - 2000), nu există nici o publicaţie de alpinism, o cronică sistematică care să consemneze escaladele noi sau performanţele deosebite".

Măcar la două luni, ALPIN info speră să vă aducă ceva noutăţi şi asta mai ales cu sprijinul dumneavoastră.

Deasemenea, fac cunoscut faptul că, în fază de proiect se află şi o posibilă colaborare cu revista electronică "Invitaţie în Carpaţi" a domnului Grigore Sârbu, ca primă etapă în trecerea integrală a acestei publicaţii şi în format HTML.

Acest lucruva determina, sperăm noi, o mai mare circulaţie a informaţiilor, precum şi reluarea apariţiei lunare, cu reducerea costurilor aferente.

Marian Anghel

Autor: Clubul Alpin Galati
Înscris de: Clubul Alpin Galati
Vizualizări: 15459, Ultima actualizare: Marţi, 3 Dec 2002


Autentifica-te sau inregistreaza-te pentru a inscrie comentarii