Comunitate

Caută

Evenimente
Vă recomandăm
Marathon Piatra Craiului



Marathon 7500



Bike marathon 4 Mountains



Cazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Parteneri
Zitec - software outsourcing romania

Emisiunea Sport Extrem la Radio Bucureşti


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook

Legislaţie montană - Buletin informativ de mediu, nr. 13 /martie – mai 2004

Bookmark and Share

Buletin informativ de mediu, nr. 13 /martie – mai 2004 - Coalitia Natura 2000 Romania

ÎNTÂLNIRI ALE GRUPURILOR DE LUCRU DIN COALITIA NATURA 2000 ROMÂNIA

Grupurile de lucru constituite în cadrul Coalitiei O. N. G. Natura 2000 România s-au întâlnit din nou în aceasta perioada astfel: grup flora si vegetatie, în 26 - 28 martie la Sibiu actiune coordonata de O. N. G. Ecotur Sibiu; grup amfibieni si reptile, în 2 - 3 aprilie la Cluj actiune coordonata de Societatea Româna de Herpetologie; grup pasari, în 7 aprilie la Târgu Mures, actiune coordonata de Asociatia Milvus si Societatea Ornitologica Româna; grup mamifere, în 1 - 2 aprilie la Moeciu, actiune coordonata de Fundatia Carpatica; grup lilieci, în 27 martie la Cluj actiune coordonata de Asociatia pentru Protectia Liliecilor din România; grup specii si habitate acvatice, 26 - 28 martie la Sibiu actiune coordonata de O. N. G. Ecotur Sibiu.
În general, în cadrul acestor întâlniri, au fost stabilite: unele specii si categorii de habitate, cu care trebuie amendate anexele Directivei Habitate si Legii 462/2001; metodologia pentru selectarea si descrierea siturilor Natura 2000; zone cu potentiale situri Natura 2000, si zone de interes care nu au fost suficient studiate pâna în prezent sau asupra carora nu exista date actuale.
Aceste întâlniri si activitati au fost posibile datorita suportului financiar al organizatiei W. W. F. - Programul Dunare Carpati.

Angela Banaduc - Sibiu

Autor: ONG Ecotur Sibiu
Înscris de: Daniel Verniş
Vizualizări: 4435, Ultima actualizare: Vineri, 23 Apr 2004


Autentifica-te sau inregistreaza-te pentru a inscrie comentarii