Comunitate

Caută

Evenimente
Vă recomandăm
Marathon Piatra CraiuluiMarathon 7500Bike marathon 4 MountainsCazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Parteneri
Zitec - software outsourcing romania

Emisiunea Sport Extrem la Radio București


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook

Diverse - Postavaru Night 2013

Bookmark and Share

Postavaru Night 2013

“Postavaru Night 2013”

      Sâmbătă 9 martie, Poiana Brașov renumita stațiune montană, va fi gazda cunoscutei curse nocturne de schi alpinism și alergare montană, Postavaru Night.  Evenimentul ajuns în acest an la ediția a șaptea se bucură de o popularitate ce crește an de an. 
O urcare la lumina lanternelor, pe schiuri de tură sau în alergare din Poiană până pe vf. Postăvaru. Cursa va fi urmată de premiere și “after race” la Cabana Julius Romer - Postăvaru.   (www.cabanapostavaru.ro)
      Traseul în lungime de 4, 5 km și 700 metri diferență de nivel pozitivă, a fost parcurs anul trecut de 256 participanți din țară și străinătate.
      Câștigătorii absoluți ai ediției 2012 au fost: Gianina Tanase (Romania) si fratii Silviu si Rares Manea (Romania) la schi alpinism, respectiv Cindy Callewaert (Belgia) și Ciprian Bălănescu (Romania) la alergare montană.

      Condițiile excelente de schi și transport pe cablu, atenția acordată pregătirii pârtiilor și pasiunea celor implicați au fost parte din ingredientele succesului repurtat cu ocazia Festivalul Olimpic al Tineretului European. Dar toate acestea nu sunt doar o întamplare, de doi ani încoace ele se întâmplă zi de zi și o simțim fiecare din noi. Este o schimbare de atitudine care ne confirmă încă o dată în plus că, Poiana Brașov  este cel mai vast, mai bine pregătit și mai modern domeniu schiabil din România.  

     Postavaru Night este primul din cele patru evenimente ce sunt programate pentru acest an în seria de competiții outdoor CarpathianMan. Din aceiași serie mai fac parte: Marathon Piatra Craiului - Salomon, Bike 3Mountains și UltraTrail Fagaras.  (www.carpathianman.ro)

     Pentru detalii legate de eveniment, accesați pagina web a evenimentului:    www.postavarunight.blogspot.com
     Direct info: 0722-553121

     Sponsori:
Sponser Sport Food, Cabana Postăvaru, Snowline, Delaco, Buff, Elan Skis, Contour, Sealskinz.
    
     Parteneri:
Primăria Municipiului Brașov, Domeniul Schiabil Poiana Brașov, Cabana Postăvaru, AER - Asociația de Ecoturism din România, R. P. L. P. Kronstadt R. A. Brașov –Serviciul Salvamont, SKV - Asociația de Turism a Sașilor Transilvăneni, Ciclomed Medias, ATTA Cluj, FRAE.
    

     Parteneri media:
alpinet.org, carpati.org, alerg.ro, schialpinism.blogspot.com

Autor: CarpathianMan
Înscris de: ady beleanu
Vizualizări: 3986, Ultima actualizare: Miercuri, 6 Mar 2013Legaturi cu Ghidul Montan:
Muntii POSTAVARU  
Autentifica-te sau inregistreaza-te pentru a inscrie comentarii