Comunitate

Caută

Evenimente
Vă recomandăm
Marathon Piatra Craiului



Marathon 7500



Bike marathon 4 Mountains



Cazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Parteneri
Zitec - software outsourcing romania

Ştirile Radio Cluj


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook

Alpinism şi Escaladă - Vartopel-Arpasel la sfarsit de toamna

Bookmark and Share

Vartopel-Arpasel la sfarsit de toamna - In loc de incheiere

Dupa ce vom studia si fotografiile echipei de sprijin ramase in caldare sa ne surprinda in cadru (le multumesc pe aceasta cale) poate am sa gasesc firul exact pe care ne-am intors.

Materiale tehnice folosite: corda dinamica 55m folosita din plin la rapeluri; coarda dinamica ~20m din care am taiat cateva bucati pentru amenajarea regruparilor etc. Starea pitoanelor este relativ buna, nu am ciocanit nici unul deoarece nu am considerat necesar; cu putina atentie, mai ales cele care au prinsa cate o bucata de coarda/cordelina se gasesc relativ usor. Daca memoria nu-mi joaca feste am folosit simultan trei bucle la echiparea urechii estice, in nici o alta portiune mai multe; plus anou+caraba la regrupare/om. Vantul foarte puternic ne-a incetinit mult inaintarea pe urechile de iepure. Felicitari lui Dragos pentru reusita si multumiri pentru ca este un coechipier de nadejde.

Autor: edmond butyka
Înscris de: edmond butyka
Vizualizări: 3765, Ultima actualizare: Luni, 3 Nov 2008



Legaturi cu Ghidul Montan:
Muntii FAGARASULUI  


O poză: [N-am găsit]

Un articol: De la Cheile Butii la Victoria, înscris de Anca Ştefănescu -
Dupa 2 zile de ploaie si frig stau cu Ramo in cabana, noaptea la 12 refacand inca odata lista echipamentului in minte. Cu cat scotoceam mai adanc in memorie cu atat realizam cate uitasem. Nu-i nimic, ne-am zis, maine dimineata luam restul din Campul lui Neag. Am pus ceasul sa sune la 6, a sunat de nu a mai putut.! Ne-am trezit pe la 8 din instinct, asta e, incepem cu stangul, ne-am zis razand, in drum spre statia de autobuz. Ultimele cumparaturi din Camp, micul dejun in Cheile Butii, pe la 12, si de acolo drum intins. Acum alta , pe drum drept rucsacii erau cum erau, dar la deal era crima si pedeapsa. Abia acum a venit si intrebarea: "de ce naiba am luat atatea?" Incet la pas, ca drumu-i lung. Pe la jumatea drumului intr-o pauza, cand in mintea mea boscorodeam pe cea care facuse rucsacul cu o seara in urma si pe cei ce il proiectasera asa incapator, ca deh, daca n-ar fi fost asa mare, ma opream si eu la timp cu impachetatul, cum ziceam, in...

Un traseu: [N-am găsit]

Autentifica-te sau inregistreaza-te pentru a inscrie comentarii