Comunity

Search

Events
Don't miss
Marathon Piatra CraiuluiMarathon 7500Bike marathon 4 MountainsCazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Partners
Zitec - software outsourcing romania

Emisiunea Sport Extrem la Radio București


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook

Proiecte cu tematica montana si nu numai

Bookmark and Share

EcoXtrem lansează un nou proiect numit “Prietenii EcoXtrem”, care se vrea o comunitate, un grup de oameni care au aceleași pasiuni. Este vorba de prieteni care vor să mearga la munte, la mare, în locuri deosebite, care vor să descopere România autentică, să cunoască oameni și lucruri noi, să experimenteze sporturi extreme și să facă alături de prieteni turism verde și responsabil. Descoperă frumusețile acestei țari, cultura, oamenii și tradițiile care încă se mai pastrează în zone izolate, prin intermediul unor excursii dinamice.

„Prietenii EcoXtrem” te invită să dai timpului liber forma dorințelor tale....

Conceptul „Prietenii EcoXtrem” a pornit de la ideea de a vă oferi ocazia să descoperiți România printr-o nouă perspectivă. Vrem să promovăm valorile autentice ale României prin excursii dinamice, experiențe personale și o formă de turism responsabil din respect pentru natură și pentru tradițiile acestui pământ.
De ce să veniți alături de „Prietenii EcoXtrem” ?
Pentru că alături de noi veți descoperi: momente, lucruri, locuri, oameni și cultură. Momente încremenite în timp și amintire. Lucruri care merită încercate și înțelese. Locuri de poveste ce ne șoptesc despre fapte de legendă. Oameni cu totul deosebiți cu care vom face cunoștință. Cultura diferită a fiecărei regiuni a țării noastre șii povestea diferitelor influențe.
Tot ce veți învăța în excursiile noastre, toate devin o parte din noi și ne vor motiva să continuăm aceastaă aventura a descoperirii noastre.
Programele noastre îmbină armonios elemente de arhitectură și istorie, obiceiuri și mâncăruri tradiționale românești, sporturi extreme, activități de relaxare, trasee montane. Toate acestea se vor desfășura în cadrul naturii de o frumusețe fascinantă.
Vă oferim:
 Drumeții: Bucură-te de sentimentul de libertate pe care ți-l oferă o ieșire la munte sau la mare;
 Aventură: Descoperă peșterile, fii „la înălțime” pe tiroliană, dovedește-ți abilitățile de alpinist și învinge-ți teama coborând în rapel;
 Relaxare și cadre naturale fascinante: Am ales pentru tine destinații speciale, cu peisaje minunate și aer curat, activități recreative și multă liniște. Pentru destinderea ta propunem lecții în centrele de echitație și distracție în parcuri acvatice;
 Tradiții: Bucură-te de ospitalitatea gazdelor deoarece locurile de cazare, mâncărurile și vizitele în atelierele meșteșugarilor și în spațiile mioritice se încadrează perfect în ideea de tradițional și sunt esențiale pentru excursii memorabile;
 Obiective turistice: Descoperă aspecte ale trecutului în muzee din toate domeniile, admiră diversitatea arhitecturală a bisericilor fortificate și a cetăților, află mai multe despre case memoriale, castele, parcuri naționale etc;
 Jocuri și concursuri: Dă dovadă de spirit de orientare, creativitate și cultură generală la treasure hunt, întrece-te la tir cu arcul;
 Alte activități

Grupul „Prietenii EcoXtrem” este format din persoane reunite de aceleași pasiuni și valori. Toți cei care se înscriu în acest grup trebuie să dea dovadă de o moralitate superioară și de calități umane în concordanță cu valorile echipei EcoXtrem.
În general, din punct de vedere al condiției fizice, excursiile organizate vor fi accesibile tuturor, însă vor există și ieșiri specializate pe anumite teme sau sporturi extreme. Gradul de dificultate și echipamentul minim recomandat vor fi precizate în prezentarea fiecărei ieșiri.

Vino alaturi de „Prietenii EcoXtrem”!!!

Înscrie-te pe forumul www.prietenii-ecoxtrem.ro sau pe Facebook - Prietenii EcoXtrem și transmite mai departe infomația tuturor prietenilor tăi care consideri că sunt interesați să se alăture acestui grup.


The collection is empty