Comunitate

Caută

Evenimente
Vă recomandăm
Marathon Piatra Craiului



Marathon 7500



Bike marathon 4 Mountains



Cazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Parteneri
Zitec - software outsourcing romania

Ştirile Radio Cluj


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook

Proiecte cu tematica montana si nu numai

Bookmark and Share

EcoXtrem lansează un nou proiect numit “Prietenii EcoXtrem”, care se vrea o comunitate, un grup de oameni care au aceleaşi pasiuni. Este vorba de prieteni care vor să mearga la munte, la mare, în locuri deosebite, care vor să descopere România autentică, să cunoască oameni şi lucruri noi, să experimenteze sporturi extreme şi să facă alături de prieteni turism verde şi responsabil. Descoperă frumuseţile acestei ţari, cultura, oamenii şi tradiţiile care încă se mai pastrează în zone izolate, prin intermediul unor excursii dinamice.

„Prietenii EcoXtrem” te invită să dai timpului liber forma dorinţelor tale....

Conceptul „Prietenii EcoXtrem” a pornit de la ideea de a vă oferi ocazia să descoperiţi România printr-o nouă perspectivă. Vrem să promovăm valorile autentice ale României prin excursii dinamice, experienţe personale şi o formă de turism responsabil din respect pentru natură şi pentru tradiţiile acestui pământ.
De ce să veniţi alături de „Prietenii EcoXtrem” ?
Pentru că alături de noi veţi descoperi: momente, lucruri, locuri, oameni şi cultură. Momente încremenite în timp şi amintire. Lucruri care merită încercate şi înţelese. Locuri de poveste ce ne şoptesc despre fapte de legendă. Oameni cu totul deosebiţi cu care vom face cunoştinţă. Cultura diferită a fiecărei regiuni a ţării noastre şii povestea diferitelor influenţe.
Tot ce veţi învăţa în excursiile noastre, toate devin o parte din noi şi ne vor motiva să continuăm aceastaă aventura a descoperirii noastre.
Programele noastre îmbină armonios elemente de arhitectură şi istorie, obiceiuri şi mâncăruri tradiţionale româneşti, sporturi extreme, activităţi de relaxare, trasee montane. Toate acestea se vor desfăşura în cadrul naturii de o frumuseţe fascinantă.
Vă oferim:
 Drumeţii: Bucură-te de sentimentul de libertate pe care ţi-l oferă o ieşire la munte sau la mare;
 Aventură: Descoperă peşterile, fii „la înălţime” pe tiroliană, dovedeşte-ţi abilităţile de alpinist şi învinge-ţi teama coborând în rapel;
 Relaxare şi cadre naturale fascinante: Am ales pentru tine destinaţii speciale, cu peisaje minunate şi aer curat, activităţi recreative şi multă linişte. Pentru destinderea ta propunem lecţii în centrele de echitaţie şi distracţie în parcuri acvatice;
 Tradiţii: Bucură-te de ospitalitatea gazdelor deoarece locurile de cazare, mâncărurile şi vizitele în atelierele meşteşugarilor şi în spaţiile mioritice se încadrează perfect în ideea de tradiţional şi sunt esenţiale pentru excursii memorabile;
 Obiective turistice: Descoperă aspecte ale trecutului în muzee din toate domeniile, admiră diversitatea arhitecturală a bisericilor fortificate şi a cetăţilor, află mai multe despre case memoriale, castele, parcuri naţionale etc;
 Jocuri şi concursuri: Dă dovadă de spirit de orientare, creativitate şi cultură generală la treasure hunt, întrece-te la tir cu arcul;
 Alte activităţi

Grupul „Prietenii EcoXtrem” este format din persoane reunite de aceleaşi pasiuni şi valori. Toţi cei care se înscriu în acest grup trebuie să dea dovadă de o moralitate superioară şi de calităţi umane în concordanţă cu valorile echipei EcoXtrem.
În general, din punct de vedere al condiţiei fizice, excursiile organizate vor fi accesibile tuturor, însă vor există şi ieşiri specializate pe anumite teme sau sporturi extreme. Gradul de dificultate şi echipamentul minim recomandat vor fi precizate în prezentarea fiecărei ieşiri.

Vino alaturi de „Prietenii EcoXtrem”!!!

Înscrie-te pe forumul www.prietenii-ecoxtrem.ro sau pe Facebook - Prietenii EcoXtrem şi transmite mai departe infomaţia tuturor prietenilor tăi care consideri că sunt interesaţi să se alăture acestui grup.


Nu există nici un material înscris în colecţie