Comunity

Search

Events
Don't miss
Marathon Piatra CraiuluiMarathon 7500Bike marathon 4 MountainsCazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Partners
Zitec - software outsourcing romania

Știrile Radio Cluj


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook

Today at Alpinet

Bookmark and Share

Utilizarea informațiilor oferite de Proiectul Alpinet

IMPORTANT! - De citit și de ținut minte! Informațiile conținute în paginile Alpinet trebuie folosite doar la nivel orientativ. După cum știți, situația existentă pe teren se schimbă de la o zi la alta. Practicanții turismului montan, alpinismului sau ai altor sporturi conexe se expun la diverse pericole inerente, care în cele mai nefericite situații pot conduce la răniri grave sau chiar la moarte, astfel încât este indicat să obtineți întotdeauna, înainte de a pleca la drum, informații actualizate despre zona pe care urmează să o parcurgeți.

Facem toate eforturile ca informațiile conținute în aceste pagini să fie actuale și corecte, dar volumul imens de muncă și lipsa acuta a bibliografiei turistice de pe piață pot face ca o parte dintre aceste informații să fie irelevante.

Concret, situația din teren poate să difere prin: trasee modificate sau care nu mai există, trasee noi, marcaje schimbate etc. Vă invităm să vizitați paginile dedicate centrelor salvamont și lista telefoanelor utile.

Proiectul Alpinet nu poate fi făcut responsabil, în nici un caz și sub nici o formă, pentru folosirea informațiilor conținute în paginile sale.

Drepturi de autor și mărci înregistrate

Alpinet este marcă înregistrată pe teritoriul României, în temeiul legii 84/1998 (Nr. de înregistrare 47712 - OSIM). Folosirea mărcii Alpinet în publicitate, servicii web, precum si alte domenii, fără acceptul proprietarilor mărcii, este interzisă.

Concepția, designul, grafica din aceste pagini sunt (c) 1999-2017 Proiectul Alpinet, parți din design și ghidul turistic sunt (c) 1996-2000 Potecile României, toate drepturile rezervate.

Salvamont.org, MuntiiCarpati.org, HartiMontane.ro, CluburiMontane.org, Fotogeografica.ro si Zilele-Muntelui.ro fac parte din Proiectul Alpinet.

IMPORTANT:

Vă reamintim că materialele (fotografii, articole, informatii etc.) publicate pe acest site sunt contribuții voluntare. Copierea, stocarea, arhivarea sau publicarea oricarui material de pe site-ul Alpinet.org, in orice format si in vederea folosirii in orice scop exceptand vizualizarea in browser in