Comunitate

Cauta

Evenimente
Va recomandam
Marathon Piatra CraiuluiMarathon 7500Bike marathon 4 MountainsCazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Parteneri
Zitec - software outsourcing romania

Stirile Radio Cluj


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook

Astazi la Alpinet

Bookmark and Share

Utilizarea informatiilor oferite de Proiectul Alpinet

IMPORTANT! - De citit si de tinut minte! Informatiile continute in paginile Alpinet trebuie folosite doar la nivel orientativ. Dupa cum stiti, situatia existenta pe teren se schimba de la o zi la alta. Practicantii turismului montan, alpinismului sau ai altor sporturi conexe se expun la diverse pericole inerente, care in cele mai nefericite situatii pot conduce la raniri grave sau chiar la moarte, astfel incat este indicat sa obtineti intotdeauna, inainte de a pleca la drum, informatii actualizate despre zona pe care urmeaza sa o parcurgeti.

Facem toate eforturile ca informatiile continute in aceste pagini sa fie actuale si corecte, dar volumul imens de munca si lipsa acuta a bibliografiei turistice de pe piata pot face ca o parte dintre aceste informatii sa fie irelevante.

Concret, situatia din teren poate sa difere prin: trasee modificate sau care nu mai exista, trasee noi, marcaje schimbate etc. Va invitam sa vizitati paginile dedicate centrelor salvamont si lista telefoanelor utile.

Proiectul Alpinet nu poate fi facut responsabil, in nici un caz si sub nici o forma, pentru folosirea informatiilor continute in paginile sale.

Drepturi de autor si marci inregistrate

Alpinet este marca inregistrata pe teritoriul Romaniei, in temeiul legii 84/1998 (Nr. de inregistrare 47712 - OSIM). Folosirea marcii Alpinet in publicitate, servicii web, precum si alte domenii, fara acceptul proprietarilor marcii, este interzisa.

Conceptia, designul, grafica din aceste pagini sunt (c) 1999-2018 Proiectul Alpinet, parti din design si ghidul turistic sunt (c) 1996-2000 Potecile Romaniei, toate drepturile rezervate.

Salvamont.org, MuntiiCarpati.org, HartiMontane.ro, CluburiMontane.org, Fotogeografica.ro si Zilele-Muntelui.ro fac parte din Proiectul Alpinet.

IMPORTANT:

Va reamintim ca materialele (fotografii, articole, informatii etc.) publicate pe acest site sunt contributii voluntare. Copierea, stocarea, arhivarea sau publicarea oricarui material de pe site-ul Alpinet.org, in orice format si in vederea folosirii in orice scop exceptand vizualizarea in browser in cadrul paginilor Alpinet, este STRICT INTERZISA fara permisiunea scrisa a administratorilor site-ului si a autorului de drept.

Folosirea site-ului

Pentru protejarea informatiilor continute in paginile sale si a drepturilor de autor ale membrilor sai, Alpinet foloseste un sistem de protectie activ, care va va avertiza si va va interzice in mod automat accesul de la o anumita adresa IP sau clasa de adrese IP in cazurile in care se constata incalcarea uneia sau a mai multor reguli din lista urmatoare. Reactivarea accesului de la respectiva adresa se poate face doar dupa trimiterea unui mail explicativ la adresa admin@alpinet.org.

 NU AGREEM:

  • Folosirea programelor de browsing offline - gen download acceleratoare, wget, Teleport, WebZip, WebCopier, HTTrack, etc.
  • Incercarile de flood sau Denial of Service prin incarcari repetate si rapide ale unei pagini sau set de pagini.
  • Folosirea expresiilor considerate deplasate sau obscene in orice post care apare pe site, agresarea verbala sau hartuirea celorlalti membri Alpinet. Incalcarea acestei reguli atrage dupa sine si suspendarea imediata definitiva a calitatii de membru Alpinet.
  • Utilizarea unor nume de cont sau utilizator false, ofensatoare, pornografice.
    Nota: orice cont trebuie sa contina prenumele si numele real al persoanei, intr-una dintre formele: prenume, nume; prenume, initiala nume; initiala prenume, nume. Initialele sau numele false nu sunt acceptate si duc la blocarea / stergerea imediata a contului.
  • Folosirea limbajului tip MIRC (k, tz, sh), utilizarea exagerata a prescurtarilor in materialele care apar pe site (stiri, descrieri, comentarii).
Incalcarea acestor reguli poate atrage dupa sine stergerea/blocarea contului si a tuturor materialelor asociate, posibil fara avertizare prealabila. Membrii sunt responsabili in totalitate pentru forma, continutul si dreptul de autor asupra postarilor de orice fel; Alpinet isi declina orice responsabilitate in acest sens

Confidentialitatea datelor personale

Inscrierea ca membru pe acest site implica inregistrarea unor date personale. Alpinet se obliga sa nu divulge date personale ale membrilor Alpinet unor terte persoane.

Conduita pe site (Netiquette)

Rugam membrii Alpinet sa manifeste bun simt si decenta la adaugarea unor materiale noi precum si la comentarea unor materiale deja inscrise. Abaterile pot fi sanctionate prin retragerea calitatii de membru, fara posibilitatea de reinscriere. Administratorii au dreptul de a lua orice decizie referitoare la acordarea sau revocarea calitatii de membru, aprobarea sau respingerea materialelor inscrise, si nu sunt obligati sa dea explicatii pentru o anumita decizie luata in acest sens.

Prezentul regulament poate fi modificat fara preaviz.

Pentru orice sugestie sau nelamurire, va rugam sa ne contactati la admin@alpinet.org

(c) 1999-2018 www.alpinet.org, toate drepturile rezervate.

O initiativa a Asociatiei de Turism Montan "Alpinet", Cod de identitate fiscala: 23779733