Cuşma dorobanţului 3

Înscrisă de: Ioan Târziu
Cuşma dorobanţului 3
Data publicării: : 21 Sep 2010, vizualizări:: 1626
Localizare geografica: România, Muntii CEAHLAU
Album (slideshow): Ceahlau
Echipament folosit: Canon
Bookmark and Share
Galeria Foto Alpinet
Fără foto george nica, Joi, 14 Oct 2010, 19:51

geniala fotografie, pacat ca nu e promovat mai mult pe site acest gen compozistic. absolut deosebita, felicitari maestre!

Fără foto Ioan Târziu, Sâmbătă, 16 Oct 2010, 21:44

:-D multumesc George

Fără foto Bogdan Grigore, Vineri, 22 Oct 2010, 22:24

Mie nu-mi place, ca sa nu spun ca este banala.
Inca de aseara ma gandesc daca sa intru sa comentez ceva sau nu. Dar acum, daca m-am pornit si si mai sunt si alti nemultumiti... Recunosc ca am intrat aici ca urmare a faptului ca o fotografie propusa de mine in top (http://alpinet.org/bin/foto/showfoto.php?lng=ro&item=102325&vot=0) a primit calificativul "E OK" din partea acestui „domn”. Si am vrut sa vad si eu ce pot sa invat de la cel care are fotografii cu cel putin doua clase peste ale mele. Dar nu am intrat ca sa ma razbun cumva, motiv pentru care nici nu o sa notez fotografia.
Fotografia nu-mi place din urmatoarele motive:
- este defocalizata sau miscata (nu-mi dau inca seama, dar oricum nu este de o claritate buna);
- nu are contrast suficient;
- este subexpusa;
- mi-ar fi placut ca toate culorile sa fie un pic mai saturate;
- subiectul fotografiei, daca asta este acea stanca, este prea centrat si chiar pare banal;
- bradul din stanga fotografiei este taiat (personal ori l-as fi introdus complet in poza, ori l-as fi scos);
- indicatorul din dreapta este taiat (l-as fi introdus cu totul pentru ca ofera o indicatie cu privire la subiect) iar scrisul este defocalizat.
Din aceasta cauza, din momentul asta nu o sa mai propun fotografii in top. Nu este nicio tragedie, pentru ca nu sunt un artist in domeniu si nu pierde nimeni, dar ma doare cand vad asemenea comportamente. Si incet, incet, din cauza unor astfel de oameni, site-ul care ar trebui sa uneasca numai oameni deosebiti, cu dragoste de natura si de munte, ramane numai la dispozitia unora care cred ca la fel se comporta si pe inaltimi: „Dupa mine potopul (vezi muntii de cutii de conserve, peturi, ambalaje de pufuleti, ciocolata si biscuiti, sticle de vodca si cutii de bere etc.)”. Dar asta este o problema generala a tarii in care locuim. Este locuita de prea multi asemenea oameni.
Cat despre prima postare, sunt convins ca a fost doar o ironie, pentru ca, desi george nica nu are decat o fotografie aici, pe link-ul expus la profil (http://community.webshots.com/user/borcan22) am gasit o bogatie de fotografii deosebite, ale unui adevarat iubitor al muntelui.
Inchei aici, cu speranta ca, in viitor, vom trai mai bine. Speranta moare ultima, nu?

Galeria Foto Alpinet
Autentifica-te sau inregistreaza-te pentru a inscrie comentarii
©Proiectul Alpinet 1999 - 2024