Lăsarea serii

Înscrisă de: Mario Mercea
Lăsarea serii
Data publicării: : 24 Nov 2003, vizualizări:: 1799
Localizare geografica: România, Muntii RETEZAT, Hobita
Album (slideshow): Peisaje din Masivul Retezat
Echipament folosit: Canon Powershot G5
Bookmark and Share
Galeria Foto Alpinet
Mihaela-Alina Radu Mihaela-Alina Radu, Luni, 24 Nov 2003, 22:15

De la stânga la dreapta vedem: Culmea Galeşului cu Vârful Mare (2463 m), Culmea Văii Rele, Porţile Închise şi Culmea Pietrele, străjuită de Vârful Păpuşa (2508 m), aflat în nor. Măreţia şi frumuseţile Retezatului pot fi intuite din frumoasa Ţară a Haţegului. De aici de jos, înşiruirea crestelor, văilor şi vârfurilor se transformă într-o adevărată provocare. Te fac să te apropii, să urci, să le descoperi îndeaproape comorile ascunse, lacurile fără de seamăn. De mult timp mi-e dor de Retezat... De fapt, de Retezat ţi se face dor încă de pe traseul de întoarcere spre casă... Cobori, te mai uiţi puţin în urmă, cât să mai cuprinzi puţin cu privirea un vârf, o culme, dar păstrezi în suflet speranţa că vei reveni cât mai curând. Fotografia ta îmi va mai alina puţin dorul până la viitoarea reîntâlnire cu potecile mult visate. Ştiu că munţii sunt acolo şi mă aşteaptă.

Fără foto GHEORGHIU PAUL, Luni, 24 Nov 2003, 23:28

Intuiesc, Mihaela-Alina, ca esti una dintre acele fiinte care nu se poate rataci prin munti decat daca doreste sa... rataceasca... Sentimentul nu mi-e deloc strain.

Fără foto Mario Mercea, Marţi, 25 Nov 2003, 0:11

mihaela, stii cumva se poate ajunge cu masina la peleaga?, am incercat majoritatea drumurilor forestiere si la toate am ajuns la capat unde drumurile erau surpate -(
Din pacate nu sunt alpinist sa ma catzar pana acolo, desi mai fac si eu cateodata plimbari pe munte cand am timp si e vreme buna

Fără foto Cristian Georgescu, Marţi, 25 Nov 2003, 13:58

Poti sa ajungi pe Peleaga fara sa ai cunostinte sau experienta de alpinist. Nu exista drum pana pe Peleaga, nici un fel de drum, dar exista carare turistica marcata.

Daniel Humelnicu Daniel HumelnicuAdministrator Alpinet , Miercuri, 26 Nov 2003, 12:40

exista insa drum pana f aproape de Poiana Pelegii. De urcat pe Peleaga nu-i cine stie ce, ma refer vara, ca iarna ii alta mancare de peshte:-)

Fără foto Adrian Mihaltianu, Luni, 22 Dec 2003, 14:07

placuta ochiului! good one!

Galeria Foto Alpinet
Autentifica-te sau inregistreaza-te pentru a inscrie comentarii
©Proiectul Alpinet 1999 - 2024