Haiduc...

Înscrisă de: Iulian CozmaAdministrator Alpinet
Haiduc...
Data publicării: : 20 Aug 2005, vizualizări:: 4953
Localizare geografica: România, Muntii FAGARASULUI, Cabana Podragu
Album (slideshow):
Echipament folosit: canon
Descriere: Vali si Haiduc, din Valea Podragului...
Iulian Cozma - Galeria personală
Bookmark and Share
Galeria Foto Alpinet
Fără foto Attila Csedő, Sâmbătă, 20 Aug 2005, 22:08

Good picture, nice dog:-D

Alexandru Hârju Alexandru Hârju, Duminică, 21 Aug 2005, 22:52

no faina ma.........

Olivia Dumitrescu Olivia Dumitrescu, Luni, 22 Aug 2005, 12:35

Ahh!... si numai pentru flocosul asta alb sa urci pana acolo!! :-) Hai ca mi-a sporit groaznic cheful de munte!

cătălin pobega cătălin pobega, Luni, 22 Aug 2005, 17:51

mah, asta-i un urs corcit cu o oaie clar!:-)

Irina Viorela Craciun Irina Viorela Craciun, Marţi, 23 Aug 2005, 11:22

uaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sigrid Martin Sigrid Martin, Marţi, 23 Aug 2005, 12:04

ce pereche:-) Haiduc însa nu pare prea încântat:-D

Ionuţ Nechita Ionuţ NechitaAdministrator Alpinet , Luni, 5 Sep 2005, 16:31

Care dintre ei e Vali?:)

Fără foto Valentin Ciotea, Sâmbătă, 17 Sep 2005, 23:00

Ţâgarea şâ muntiele nu fac casă bună, bre. Reclama la fumat se penalizează cu "îmi zgarie retina...". No. Cred ca şi cuţu îi de aceeaşi părere cu mine... ui cu să uită!!!:-P

Fără foto catalin chitucea, Duminică, 18 Sep 2005, 1:23

"Domnule" Ciotea, e deja a doua oara cand notati o fotografie, venind cu niste argumente mai mult decat idioate. Atunci cand veti face fotografii mai bune decat Iulian, atunci va rog sa comentati asa. Pana atunci, mucles!!!:-x:-x:-x

Fără foto Valentin Ciotea, Duminică, 18 Sep 2005, 3:29

De ce "mucles" stimabile? Sau tu te crezi tata deştepţilor, în lumea în care restu-s proştii tăi. Încă câţiva băgători de pumn în gură ca tine şi nu ne mai mirăm că ţărişoara noastră se duce de râpă! Ţi s-or fi părând idioate argumentele mele... bravo, dar înainte de a-ţi da drumu la "scipitoarea-ţi inteligenţă", mai şi argumentează, bre... O zâ bună-ţi doresc!:-D

Sigrid Martin Sigrid Martin, Duminică, 18 Sep 2005, 4:07

de la oamenii care frecventeaza acest site, indiferent de interese (munte si/sau fotografie), vârsta, pregatire profesionala... am crezut întotdeauna ca politetea si un "langaj" cât de cât spalat sunt ceva de la sine înteles. Dar ma însel, sau mai bine zis: exteptia întareste regula...:-?
PS nu pricep de ce de la a comenta o fotografie de exceptie se ajunge la pseudo-politica de maidan.
Sorry, Iulian, dar ma deranjeaza nivelul la care se polemizeaza p-aici.

Sigrid Martin Sigrid Martin, Duminică, 18 Sep 2005, 4:09

zic "fotografie de exceptie" caci asta este. Nu arata nici creste, nici cascade, dar arata ceva inseparabil legat de munte: omul, ciobanul si partenerul sau, câinele.

Fără foto catalin chitucea, Duminică, 18 Sep 2005, 7:29

Domnule Ciotea argumentele sunt chiar limbajul dvs.de mahala folosit pe site, precum si notarile total aiurea in special la fotografiile lui Iulian. Pana una alta observ ca dvs.nu aveti nimic publicat pe acest site si in consecinta n-ati merita nici macar dreptul de a nota fotografiile, sa nu mai zic de comentarii deplasate.
P.s Imi cer scuze Sigrid daca am deranjat prin limbaj, dar m-am saturat de aceste fantome informatice pe care noi le cunoastem de mult timp, si care isi bat joc de dragostea noastra pentru munte si fotografie in special.

Fără foto Valentin Ciotea, Luni, 19 Sep 2005, 12:27

Limbajul de mahala reprezinta un limbaj vulgar, stimabile catalin chitucea, nu regionalism. Mai pune si tu mana pe un dictionar. Si apropo de ceea ce am publicat... mai cauta!!!:-D
Eu nu am nici cea mai mica intentie sa jignesc pe cineva, dar se vede treaba ca o serie din "utilizatorii" nu se deranjeaza sa o faca!:-(

Fără foto Valentin Ciotea, Luni, 19 Sep 2005, 12:37

Si apropo de ce am publicat... nu mai cauta. Cineva si-a permis sa-mi stearga toate uploadurile de pe alpinet. Pacat de acest site!!!!

Sigrid Martin Sigrid Martin, Luni, 19 Sep 2005, 12:54

...am aici, lânga mine, un dictionar de arhaisme si regionalisme, 2 volume:-D... limbajul utilizat mai sus nu-l regasesc. Adevarat, dictionarul meu e editat în 2002. Probabil ca ati folosit expresii mai... arhaice?:-P:-)

Fără foto Oana B., Luni, 19 Sep 2005, 23:18

Pentru "baietii veseli", va rugam ca amabilitatile sa le schimbati intre voi in particular, daca se poate bineinteles....:-?
Pentru Catalin: nu-i drept sa spui ca cei care nu publica pe site sa nu voteze!!! Eu n-am publicat, inca, nimic, din multe motive, nu ca n-as avea ce, dar sincer nu am posibilitatile necesare sa stau sa prelucrez fotografiile pentru a le aduce la dimensiunile dorite...:-? Dar de iubit muntele, il iubesc cel putin la fel de mult ca voi cei care ne impartasiti experientele voastre... Si va multumesc celor care publicati fotografii, chiar daca nu toate sunt de exceptie... Eu, personal, nu votez fotografiile care nu-mi plac, e chestie de gust... iar comentarii un pic rautacioase, fac in gluma...:-P

Hai sa fim prieteni ca in definitiv avem un mare prieten comun...:-P

Fără foto Valentin Ciotea, Joi, 22 Sep 2005, 2:06

Pt Martin. Dacă doresti un "upgrate" la dicţionar vezi la www.dexonline.ro. Îţi doresc numai bine şi vreme bună pe munte.

Iulian Cozma Iulian CozmaAdministrator Alpinet , Joi, 22 Sep 2005, 11:13

Valentin, te rog eu mult: ia-ti jucariile si mergi in alta parte. Multumesc.

Fără foto Valentin Ciotea, Sâmbătă, 24 Sep 2005, 23:39

Rusine sa-ţi fie Cozma!!! Poate nu-i fi neam cu renumitu' Cozma dar te porţi ca el. Consideri situl ca fiind al lui tact-o, sau ce ai stimabile? Te-ai pus cică colaborator. Foarte bine... dar nu mă jignii stimabile. Prin natura meseriei pe care o am, către acest site au fost îndrumate de către mine aproape zece mii de persoane. Te consideri o persoană a muntelui... îi fi, dar dintre aceia care îşi aruncă mizeriile peste tot - şi ce dovezi mai bune decat poza asta şi comentariile de sub ea.
Indignarea mea este dată de faptul că un "colaborator" al acestui site îşi permite să jignească, pt. ca nu e în stare să-şi facă datoria de "colaborator" (corespondenţa privată râmîne deocamdată între noi)?
Fiecare dintre contribuitorii acestui site au muncita la a publica pe el, la a-l creşte. Eu mă număr printre aceştia şi cred că am dreptul de a nu fi jignit de un "colaborator" RATAT.
În rest numai bine!!!

Sigrid Martin Sigrid Martin, Duminică, 25 Sep 2005, 1:49

http://www.viaexpert.ro/? f=vali.html

Domnule Valentin Ciotea, explicati-ne si noua, caci se pare ca noi, cei care iubim muntele, suntem mai simpli si nu pricepem.... explicati-ne, care-i problema?
Daca CV-ul de pe site-ul mentionat mai sus este într-adevar al Dumneavoastra, atunci chiar ca nu mai înteleg lumea:-?
" 9. Alte abilitati:
- organizator, comunicare
- pedagog
- programator
- comunicare interumana"
Pâna acum eu nu am observat ca Dumneavoastra sa fi facut uz de una din aceste... abilitati:-(

Ionuţ Nechita Ionuţ NechitaAdministrator Alpinet , Duminică, 25 Sep 2005, 3:00

Domnu' Valentin Ciotea, pe acest site atacurile la persoana NU sunt permise. Fie va cereti public scuze, fie, asa cum zice si Iulian Cozma, mai sunt si alte site-uri similare pe care sa va dati in stamba. In cel de-al doilea caz, va vom ajuta ca "uploadurile" dvs de calitate sa fie permanent si irevocabil sterse, ca sa nu mai avem discutii aiurea.

Pe scurt, our way or the highway.

Iulian Cozma Iulian CozmaAdministrator Alpinet , Duminică, 25 Sep 2005, 4:16

Valetin, asa cum reiese din http://www.viaexpert.ro/?%20f=vali.html se pare ca ar trebui sa fi un om cu capul pe umeri! Din comentariile tale nu reiese asta in nici un caz:) ce spui? Asa ca ai doua variante:
- ori iti iei jucariile si pleci, asa cum ti-am mai sugerat - ceea ce eu nu consider jignire
- ori o sa avem grija ca sa nu mai ai parte sa iti expui abilitatile de "comunicare interumana" pe aces site:-P
Si crede-ma, poate sint membrii Alpinet si studenti ai Universitatii Dimitrie Cantemir Tg Mures, la care cred ca nu le mai arde sa aiba de-a face cu TINE dupa ce te-ai dat in spectacol pe.. Alpinet:-P
Pacat ca nu poti sa faci cunostiintza cu Haiduc, ca sa inveti mai multe de la viata....
Ca sa iti traduc ce a spus Ionut Nechita: bagaju' si marcaju':-)

Iulian Cozma Iulian CozmaAdministrator Alpinet , Duminică, 25 Sep 2005, 4:17

PS: nu ii stergeti comentariile, ca chiar imi plac:-P

Fără foto Valentin Ciotea, Duminică, 25 Sep 2005, 5:33

Este absolut delirant ce se întâmplă pe acest site. Pornind de la două note mici acordate, să ţi se ducă jigniri şi ameninţări chiar de la administratorii şi colaboratorii acestui site. Se fac publice idenitatăţi, pentru a fi pus la colţ, etc, fără a se ţine seama de faptul că pot fi coincidenţe de nume sau pur şi simplu plagiat.
Îmi pare rău pentru ideea acestui site. Şi pentru a nu vă mai simţii nevoiţi să mă ameninţaţi, ştergeţi-mi băieţi contul. Eu am facut primul pas: mi-am şters fotografiile publicate la ideea "vreunui administrator beat".
Mi-e ruşine de mine că v-am promovat!

Iulian Cozma Iulian CozmaAdministrator Alpinet , Duminică, 25 Sep 2005, 6:39

Valentin, sa inteleg ca tu vroiai sa vii sa dai cu "comunicare interumana" in noi, si sa nu intereseze pe nimeni ceea ce "delirezi"? Ete na, uite ca tocmai te inseli! Daca erai mai "organizat, comunicativ" nu te faceai chiar asa de kko;)
Si inca ceva, cred ca noua ar trebui sa ne fie rushine ca ti-am acordat increderea de a avea un cont pe alpinet.org:-P
Asa ca te rog frumos...bagaju' si marcaju'....

Ionuţ Nechita Ionuţ NechitaAdministrator Alpinet , Duminică, 25 Sep 2005, 6:59

La revedere, D-le Ciotea.

Fără foto Valentin Ciotea, Duminică, 25 Sep 2005, 7:18

Comentariile sunt de prisos... Ele exprimă spiritul acestui site. Nu este prima dată şi probabil nici ultima când membrii ai alpinet sunt jigniţi de către admini sau colaboratori.

Cu aceste cuvinte eu ma retrag definitiv din "proiectul alpinet". RUŞINE!

Fără foto Oana B., Duminică, 25 Sep 2005, 23:16

Se pare ca s-a terminat polemica si nu pot decat sa ma bucur!!! Era mai mare pacatul de bietul Haiduc care este dulce foc:-P

Ionuţ Nechita Ionuţ NechitaAdministrator Alpinet , Luni, 26 Sep 2005, 1:13

Vom supravietui:-?

Emi Cristea Emi CristeaAdministrator Alpinet , Miercuri, 27 Dec 2006, 10:23

Si am supravietuit:-D
Am avut ce citi la cafeaua de dimineata:-D

Fără foto Adrian Farcaş, Sâmbătă, 8 Sep 2007, 15:12

Ala caine (cainele, nu ciobanul), nu unii dintre noi

Fără foto Mădălina Iacob, Duminică, 15 Iun 2008, 17:35

cainele face toti banii....superb....

Galeria Foto Alpinet
Autentifica-te sau inregistreaza-te pentru a inscrie comentarii
©Proiectul Alpinet 1999 - 2024