In interiorul cabanei... :(

Înscrisă de: Despinoiu Eduard
In interiorul cabanei... :(
Data publicării: : 10 Oct 2005, vizualizări:: 1410
Localizare geografica: România, Muntii CIUCAS, Cabana Ciucas
Echipament folosit: Fuji
Descriere: totul s-a vandalizat... Inclusiov anexa, in care ciobanii au bagat magarii... Oamenii astia trebuie batuti intr-o buna zi... :(
Bookmark and Share
Galeria Foto Alpinet
Fără foto Csaba Gegő, Luni, 10 Oct 2005, 13:05

Descreieratii astia nu se pot numi oameni in nici un caz.... Pacat ca la noi sunt inca prea multi din specia asta.:-?

Attila Lutinca Attila Lutinca, Luni, 10 Oct 2005, 21:26

Din pacate asa a inceput si la cabana de la Puzdrele, eu am prins-o in toate formele chiar pina cind au ramas doar peretii.
Pacat ca nu avem grija de putinul e care-l avem.:-(

Lucian Jurca Lucian Jurca, Marţi, 11 Oct 2005, 5:24

Cand ma gandesc ca acu' 20 ani era plina ochi de turisti...:-(:-(

Ioan Şteţca Ioan Şteţca, Marţi, 11 Oct 2005, 5:41

Mai baieti, ciobani sunt prin muntii astia de cateva mii de ani, si nu cred ca ar trebui bagati in aceasi categorie cu pantofarii. Daca este sa vorbim serios, ar fi indreptatiti ei sa ne intrebe ce cautam pe muntii lor. Asa ca draga Edy, pune tu mana pe baltag si tragele o mama de bataie! As vrea sa vad si io ciobanul care a avut timp sa scrie pe pereti cu creta! Cat despre bagatul magarilor in anexa, oamenii au fost pur si simplu practici, daca era folosita pentru altceva, daca erau turisti in cabana, va asigur ca nu atingeau de ea!:-(

Despinoiu Eduard Despinoiu Eduard, Miercuri, 12 Oct 2005, 5:00

Tot porci raman si ciobanii si vorbitorii de limba romana, ca romani nu se pot numi...:-x Poti sa-mi spui ce mi-si spune... Am trait mai multe experiente cu ciobanii si nu vreau sa mai imi amintesc.... O data tot trebuie sa-i incingem... Vai de mama lor.... Vine si razbunarea :-x

Fără foto Cristian Georgescu, Miercuri, 12 Oct 2005, 5:44

Ciobanii din Ro, ultima scursura montana, badarani, inapoiati, hoti, mincinosi si nu in utimul rand violenti.

Fără foto cristi gg, Miercuri, 12 Oct 2005, 6:08

hmmm...ma bag si io in vorba...au distrus o cabana...naspa! cabana asta oricum nu mai are cabanier de vreo 10 ani, din cate stiu eu. l-am cunoascut pe ultimul cabanier din ciucas. in fine...revenind...sunt de acord cu ioan stetca ca nu ciobanii sunt singurii vinovati. si in nici un caz ciobanii nu trebuie vazuti ca ultimele scursuri ale muntelui. in ceea ce ma priveste sunt nepot de cioban si am trait ceva pe la stane si in siriu si aiurea si raporturile au fost f. bune peste tot. nu gandesc ei prea mult, dar daca stii pe unde sa-i iei, totul este in regula.
vad ca e suparare mare ca aceasta cabana e distrusa. dati-mi voie...o cabana, oricare ar fi ea se pune pe picioare intr-o vara, daca exista interes; asta a fost lasata in paragina, pur si simplu.
insa o padure se pune pe picioare in 30 de ani. ce facem cu flacaii care din primavara anului 2004 toaca padurile in crai (asta-i cel mai celebru caz)? ce facem cu padurile macelarite in vrancea, in hargita si mai stiu eu pe unde? uitati-va aici pe site si cautati poze, sunt o gramada. va trimet si eu, cu "inainte" si "dupa", nu-i problema. si spuneti-mi dupa asta daca nu ati darama toate cabanele din munti numai sa ramana padurile in picioare si sa nu mai fie prapadul asta? pe cine sa omaram pt. ca sute de hectare de padure sunt rase lunar in romania? si nimeni nu le pune inapoi. si se intreaba de ce ursii ajung tomberonisti; solutia? sa impuscam ursii, caci pun in pericol oamenii. pe cine omoram pentru acest dezastru ecologic, daca niste amarati de ciobani se fac vinovati de crima ce consta in transformare unei cabane parasite, in grajd?

Fără foto Adrian Rosca, Miercuri, 12 Oct 2005, 8:53

Baietzi, inca n-a trecut Pyro pe acolo, ca se punea de un foc de tabara de toata frumusetea. Dar nu-i timpul pierdut. Singura chestie ca benzina e destul de scumpa.

Fără foto cristi gg, Miercuri, 12 Oct 2005, 9:22

asta, a lu' pyro, care e? e rau? ca nu-i problema, il asteptam la cotitura si-l dam la urs.

Fără foto Adrian Rosca, Miercuri, 12 Oct 2005, 9:44

Rau de tot, nu cred ca ursu' ii poate face fata. I se mai spune si 'napalm death'.

Fără foto cristi gg, Joi, 13 Oct 2005, 5:17

serios vorbind, cine-i de fapt pyro asta?

Fără foto Adrian Rosca, Joi, 13 Oct 2005, 6:34

pyro de la piroman. E unu', rocker de felul lui si cam sarit la cap. Dar in rest baiat bun.

Fără foto cata catalin nedelcu, Duminică, 20 Nov 2005, 20:41

Am postat o stire deja. Sunt gata s-o cumpar si s-o renovez, cu orice risc. Dispun de fondurile necesare si NU vreau s-o transform in vila de 1000 de stele ci s-o redau circuitului turistic in forma in care a fost odinioara cu preturi minime si multa buna-voie. Cei care ma pot ajuta cu informatii (cui apartine, unde trebuie sa ma adresez) sa-mi scrie la cata_nedelcu@yahoo.com SA N-O LASAM SA DISPARA!

Galeria Foto Alpinet
Autentifica-te sau inregistreaza-te pentru a inscrie comentarii
©Proiectul Alpinet 1999 - 2024