Krimml, jucandu-se cu o raza

Înscrisă de: Laurentiu Barză
Krimml, jucandu-se cu o raza
Data publicării: : 4 Sep 2001, vizualizări:: 1944
Album (slideshow): Aquatica
Echipament folosit: Canon Eos 5
Laurentiu Barză - Galeria personală
Bookmark and Share
Galeria Foto Alpinet
Fără foto Silviu Matei, Marţi, 2 Oct 2001, 8:47

Nu pot sa cred ca este reala.Poate ne intalnim odata sa imi dai si mie un autograf cu aceasta poza m_silviu_2000@yahoo.com

Fără foto Adrian Mihaltianu, Luni, 8 Oct 2001, 0:02

adica de ce n'ar fi reala??? chiar daca ar fi compusa din mai multe expuneri, ar fi tot la fel de reala!!! daca cineva care are dubii ar incerca macar sa puna mana pe un aparat de fotografiat si sa se apuce sa "captureze" cascade, va avea nenumarate ocazii in a surprinde pe pelicula asa ceva... laure, te incadrezi in nota ta inalta, obisnuita! (cred insa ca aici timpul mai lung de expunere nu se justifica - mi-ar fi placut ceva detalii in cascada... plus ca nu inteleg neclaritatea puternica din partea stanga a imaginii...) keep up the good work!

Gabriel E. Mera Gabriel E. Mera, Vineri, 19 Oct 2001, 17:24

Nu e reala! Ia uitati-va si voi unde e cascada si unde e curcubeul. Sunt prea departate si daca ma uit bine nici nu sunt in acelasi plan. Pute-ti compara chiar si dimensiunile raului, cascadei cu a curcubeului. Cel din urma e mult prea mare. E clar ca e trucata!

Attila Varodi Attila Varodi, Luni, 22 Oct 2001, 7:00

Da! Este o realizare excelenta. Oameni buni in acest site este si o sectiune "prelucrate digital". Poza este prelucrata , se vede clar cum acel curcubeu se suprapune in stanga peste ramura de brad din planul apropiat. Neclaritatile din dreapta nu le inteleg. Insa apreciez ca acest baiat are imaginatie ! si inafara de asta tre sa stii un pic de PhotoShop sau Maxx3d sau flash, etc deci grafica. Lucrarea merita un 10.

Fără foto Laurentiu Barză, Vineri, 26 Oct 2001, 8:21

daca a-si spune ca este reala a-si dezamagi pe multi. Pe cei care nu inteleg ca in fotografie totul este iluzie si ca important este doar produsul final : IMAGINEA, fie ca o faci pixel cu pixel sau cu o cutie de pantofi ! (da, am vazut poze facute cu o cutie de pantofi, mult peste nivelul mediu al pozelor de pe alpinet !), pentru ca esentiala este priceperea fotografului si doar apoi echipamentul.

Fără foto Dan Bistriteanu, Duminică, 4 Nov 2001, 8:48

am citit comentariile de mai sus si intr-un fel am vrut sa-ti vad si galeria personala.Ai investit timp si bani mult si multi...dar merita,poate ne spui si noua ce obiective,accesorii etc. folosesti Sunt de acord cu Attila Varodi .........esti bun in domeniu asta amice ,asa cum spunea un prieten "asta ie un sport care costa mult"

Fără foto ovidiu crucin, Marţi, 23 Iul 2002, 6:45

jos palaria-am intrat pe site-ul tau si am descoperit niste poze faine si niste citate si mai faine. astept poze noi in top.

Galeria Foto Alpinet
Autentifica-te sau inregistreaza-te pentru a inscrie comentarii
©Proiectul Alpinet 1999 - 2024