imi este rusine ca sunt argesean!

Înscrisă de: andu cristudor
imi este rusine ca sunt argesean!
Data publicării: : 20 Aug 2007, vizualizări:: 2515
Localizare geografica: România, Muntii PIATRA CRAIULUI, Cabana Brusturet
Album (slideshow): Crai - august 2007
Echipament folosit: canon A 710 IS
Descriere: Brusturetul a devenit o groapa de gunoi, plina de manelisti veniti la gratare! Aceste locuri pline de amintiri pt mine au ajuns....n-am cuvinte, sunt stupefiat! PS: pt orice actiune de curatare a zonei, contati oricand pe sprijinul meu si al catorva prieteni (gasim un camion, ceva). Rusine, argeseni!
Bookmark and Share
Galeria Foto Alpinet
Fără foto Ursăciuc Marius, Marţi, 21 Aug 2007, 9:11

mie imi ie rusine ca sunt roman, ca peste tot unde mergi gasesti asa ceva.
Doar ce am fost la Cheile Vargisului si am vazut ceva mai multa curatenie.

Bogdan Ieney Bogdan Ieney, Marţi, 21 Aug 2007, 10:41

Marius de ce trebuie sa iti fie rusine ca esti roman?..... Doar pt ca unii romani nu au constiinta si educatie si bun simt?. nu cred ca este chiar un motiv sa iti fie rusine. Intradevar (din nefericire) imaginea de mai sus se poate vedea in mai toate zonele turistice umblate de asa zisii turisti posesori de ATV -uri sau " gipane " care mai de care mai scumpe, care dupa o saptamana foarte agitata si stresanta se duc in weekend in sanul primitoarei naturi la un gratar, un mititel, o bere si apoi lasa, sau uita cu nerusinare sa isi mai care cu ei peturile goale si cutiile de bere (fara bere), ambalajele de la mititei, servetelele si toate cele. Cine se duce Duminica seara in zona Dambul Morii sau Pietrele lui Solomon din Brasov (ca sa enumar doar cateva zone din Brasov) va putea sa " admire " trecerea prin zona a manelistilor de care vorbea Andu. Astfel de imagini nu mai sunt socante pentru ca pot fi vazute la tot pasul. Poate ca ne-am obisnuit cu ele si incep sa ne placa din ce in ce mai mult. Poate ca incepe sa ne placa din ce in ce mai mult sa mancam in mizerie, sa bem o bere rece in mizerie, sa ne relaxam in mizerie....sa avem o viata de mizerie.......

Fără foto Ursăciuc Marius, Marţi, 21 Aug 2007, 11:09

corect....dar e mai rau cand iesi afara din tara cu un grup de romani si vezi cu cata nerusinare arunca pampersu din autocar si te trezesti ca politia opreste autocarul si vrea sa dea amenda. Si bineinteles ca nimeni nu a recunoscut. Am crezut ca intru in pamant de rusine.
Nu zic ca afara nu se arunca sau nu e mizerie dar acolo esti amendat sau macar tii se atrage atentia.
La noi poti lua o bataie sanatoasa daca indraznesti sa-i spui cuiva ceva.
Si da, stiu ce e pe la Pietrele lui Solomon am fost si eu pe acolo si daca ai vazut chiar si pe drumul vechi gasesti inghesuite mizerii.
Pacat

Emi Cristea Emi CristeaAdministrator Alpinet , Marţi, 21 Aug 2007, 11:21

Am postat acum ceva luni (prin mai) un articol si niste fotografii de la igienizarea zonei Dambu Morii / Sapte Scari. La o luna si ceva dupa, am postat alte fotografii, cu gunoaiele reaparute intre timp.
Atata timp cat Jandarmeria Montana sau cine supravegheaza acea zona, nu aplica amenzi, totul e in van...

Dragos Cristian Dragos Cristian, Marţi, 21 Aug 2007, 12:15

Pacat!!!

andu cristudor andu cristudor, Marţi, 21 Aug 2007, 12:30

Ce e si mai "frumos" este faptul ca se si percepe taxa de intrare in zona (1 ron).......oare unde s-or duce banii acestia?

Teo Paraschiveanu Teo Paraschiveanu, Marţi, 21 Aug 2007, 15:49

Bai frate, nu e loc in rominica sa nu gasesti gunoi si "gunoaie"! Peste tot! Ai crede ca pe muntii mai seriosi nu poate sa fie asa dar pe mine m-a lasat bulanu' cit gunoi am vazut in we in Caltun! Parca din ce in ce mai mult! Limbaj neadecvat! Si atac la personanele care...!!! Ne lipseste atitudinea la toti...:-x

andu cristudor andu cristudor, Marţi, 21 Aug 2007, 16:18

nu vreau sa spun cum arata Grindul.....doar faptul ca ne-a prins noaptea pe coborare din Piscu' Baciului a facut sa dormim in el....grajd este un cuvant bland:-x

Alexandra Vodă Alexandra Vodă, Marţi, 21 Aug 2007, 16:34

Asta nu e nimica pe langa ce gasesti in Padis La Grajduri:-(

Fără foto Silviu Matei, Miercuri, 22 Aug 2007, 11:46

Oameni de doi lei cu un bun simt de doi lei si o nesimtire tot de doi lei. Sunt sigur ca la ei acasa nu lasa asa dar asta este cultura unora dintre semeni nostri. Pe acesti oameni eu ii numesc pur si simplu Javre, nu oameni. Sa ma scuze alpinetii.

Galeria Foto Alpinet
Autentifica-te sau inregistreaza-te pentru a inscrie comentarii
©Proiectul Alpinet 1999 - 2024