Verde???

Înscrisă de: george tatu
Verde???
Data publicării: : 23 Iul 2008, vizualizări:: 1666
Localizare geografica: Croaţia
Album (slideshow): Parcul National Plitvice - Croatia
Echipament folosit: Canon S5IS
Descriere: Parcul National Plitvice
Bookmark and Share
Galeria Foto Alpinet
Alexandru Hârju Alexandru Hârju, Miercuri, 23 Iul 2008, 20:57

frumos parc

george tatu george tatu, Joi, 24 Iul 2008, 1:30

au fost mai multe fotografii dar unul hume@alpinet nu a vrut sa le vedeti ca "nu i-au placut la muschiul lui ca ie de proasta calitate", si aste e!!! el e admin si noi muritorii nu avem cum sa contestam asta.

Cristian Flueraru Cristian FlueraruAdministrator Alpinet , Joi, 24 Iul 2008, 8:44

Nici fotografia asta nu e de inalta calitate, stai linistit:)

george tatu george tatu, Joi, 24 Iul 2008, 11:48

nu sunt fotograf profesionist, nu imi fac portofoliu pe site-ul vostru, nu am un aparat de mii de euro... am pus cateva poze pentru a imparti putin din bucuria pe care am simtit-o cand am vazut acele locuri, cu ceilalti membri si vizitatori alpinet. si cum nu cred ca exista zeci de poze din acest parc natural pe alpinet, cred ca ati fi putut sa fiti mai indulgenti. oamenii de rand nu sunt, de multe ori, asa de pretentiosi precum credeti voi, acesti semizei ai fotografiei care hotarati ce au ei voie sa vada. muritorii vad poza ca un intreg si nu se uita la fiecare pixel in parte. incepe sa imi pare rau ca am participat cu ceva pe alpinet...

Fără foto Dan Loghin, Joi, 24 Iul 2008, 13:00

Domnule Tatu, sunt ultimul care sa-i scuz in vreun fel pe admini. Parerea mea este sa continuati sa puneti poze, cele mai multe dintre pozele de pe aici au si multe alte calitati decit de a fi artistice in primul rind. Sa-i dam Cezarului ce-i al lui!
Pe mine m-ati lamurit ca am un motiv sa ajung acolo. Multumesc!

Iulian Cozma Iulian CozmaAdministrator Alpinet , Joi, 24 Iul 2008, 13:08

George, faci pariu cu mine ca cu aparatul tau, Canon 5S, faci fotografii de sta matza in coada? Nu da vina pe aparat ca el nu are nici o vina. Probabil ca nici tu nu ai, dar invata sa il setezi, si eventual sa mai corectezi un pic fotografiile dupa aceea.

george tatu george tatu, Joi, 24 Iul 2008, 13:24

imi plac criticile daca sunt constructive. ce nu e bine aici sa stiu unde am gresit. merci. ma straduiesc si am multe de invatat. stiu...

Daniel Humelnicu Daniel HumelnicuAdministrator Alpinet , Joi, 24 Iul 2008, 14:38

George, cred ca ai de invatat la capitolul comunicare... inainte sa ataci sau cataloghezi o persoana care nu o cunosti, ia si citeste "regulile jocului", si ai sa vezi ca nu exista nici "semizei" si nici "muschiul lui".
nu stiu cine te-a criticat, sau ce ai perceput tu ca si critica, si cum percepi tu ceva constructiv sau distructiv, dar ceea ce faci tu aici nu are nimic cu constructivul... parerea mea. Daca ai nelamuriri vis a vis de o anumita actiune a cuiva o poti cere in termeni rezonabili... si ai sa vezi ca primesti feed-back constructiv!

o zi buna, hume@alpinet... neincordat si cat se poate de pamantean

Virgil Iordache Virgil Iordache, Vineri, 25 Iul 2008, 7:50

Felicitari pentru imaginile pe care ni le-ai adus din acest parc! Si pe mine m-au convins ca trebuie sa merg acolo. Multumesc!

Cat despre disputa cu adminii, foarte bine ca ti-ai exprimat nemultumirile, ca doar nu suntem la masterat in PR, si pe mine ma intriga uneori, dar pe de alte parte sa le multumim ca intretin acest mediu de discutii si dragoste de munte. Sa pedalam asadar pe ce ne uneste, nu pe ce ne dezbina.

S-auzim numai de bine.

george tatu george tatu, Vineri, 25 Iul 2008, 11:39

am fost cam spinos. scuze pentru cei pe care i-am suparat.

Galeria Foto Alpinet
Autentifica-te sau inregistreaza-te pentru a inscrie comentarii
©Proiectul Alpinet 1999 - 2024