Comunity

Search

Events
Don't miss
Marathon Piatra Craiului



Marathon 7500



Bike marathon 4 Mountains



Cazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Partners
Zitec - software outsourcing romania

Ştirile Radio Cluj


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook

Alpinet lists - alpinet2k

Bookmark and Share

From: feticu marian <m...@yahoo.com>
Date: Wed, Nov 10, 2004, 8:35 pm
Subject: @ Re: taxa intrare parcuri
Nu cred ca aceasta taxa e oportuna. Unele din motivele pe care le invoc se regasesc si in alte mesaje care exprima aceiasi parere. Printre acestea se numara selectarea vizitatorilor pe criterii economice, plata fara justificare (nu se plateste un servici, se plateste vizitarea unor zone naturale ce pot fi administrate din banii pe care orice cetatean ii vireaza prin taxe si impozite catre stat), suprapunera de taxe multiple: vizitare, campare etc.
Nu cred ca taxarea fieacrui gest facut de un cetatean e o idee buna pentru lasa impresia de constringere. Mai degraba aducerea taxelor si impoziteleor la un nivel care sa te scuteasca de taxe si taxute zilnice cred ca ar fi mai buna (poate ca acest nivel de impozitare e atins dar fondurile nu sunt utilizate justificat. Cred ca motivul pentru care invatamintul primar nu se plateste (o chestie f benefica de altfel) poate fi aplicat sub o forma putin diferita si aici.
Nu cred ca asa cum poporul mergea si merge la vinatoare reprezentat de conducatorii mult-iubiti, ar trebui sa se intimple la fel si cu vizitarea acestor zone.(Asta nu inseamna ca tot poporul ar trebui sa mearga la vinatoare- din punctul meu de vedere nu prea mai e ce vina dc vrem sa mai avem ce vedea dar asta e alt subiect. Apropo romanii au simtit din plin beneficiile financiare ale vinatorii curtii regale spaniole)
Dc se pune taxa pe vizitare ar trebui sa se puna si pe apa consumata ca se sunteaza apometrele.
Cit despre saracia Romsilva, ar fi culmea sa mai primeasca bani de la stat, s-ar face ca in cazul minelor ce scoteau pamint pe post de carbune. Doar ca Romsilva are de unde sa-si asigure fonduri prin administrarea unor bunuri comune si mi se pare normal sa nu se ocupe doar de exploatare ci si de amenajare si protectie (chiar daca in ceea ce priveste parcurile si-a asumat aceasta raspundere). Ca din afacerile cu lemn si vinatoare s-au scos bani de toate culorile, inclusiv negri.
Acestea sunt doar citeva din motivele pentru care sunt impotriva acestei taxe.
The messages are provided by the mentioned sources.
We take no responsability for their form and content.

Other messages in the same thread:
SubiectAutorData
 @ Re: taxa intrare parcurifeticu marianNov 10, 2004
   Re: @ Re: taxa intrare parcurivmirceaNov 11, 2004


There are no comments for this message
Login or register to comment