Comunity

Search

Events
Don't miss
Marathon Piatra Craiului



Marathon 7500



Bike marathon 4 Mountains



Cazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Partners
Zitec - software outsourcing romania

Emisiunea Sport Extrem la Radio Bucureşti


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook

Alpinet lists - alpinet2k

Bookmark and Share

From: ARIN <a...@gmail.com>
Date: Thu, Jul 17, 2008, 3:50 pm
Subject: [a] inca n-au luat motzii destule tzepe - se pregateste Arieseni :-p
Iata ca, in sfarsit, dupa ce ani si ani investitorii au zis despre "ecologisti" ca sunt dusi-de-acasa, vanduti, cumparati, platiti, coate-goale si platiti in acelasi timp la greu si din nou dusi-de-acasa - ecologia a devenit ceva "trendy" - asa ca, mai nou, toate sunt "verzi": moda e "verde", festivalurile sunt "verzi", responsabilitatea sociala e "verde", concursurile sunt "verzi", afacerile sunt "verzi"... iete, domne! pana si autobuzele au ajuns "verzi"!!! >:)))


Acu intra puternic eolienele - de preferat vechituri, care sa mai aiba acolooooo.... niste scurgeri de ulei, sa mai scartzaie nitzel si, in general, sa nu dea un randament cine-stie ce. Pai, mi se pare NORMAL! atat nemtii cat si danezii sau altii, cauta sa scape de vechituri - in loc sa DEA bani ca sa scape de ele. IAU bani (de la dashteptzii de romani).


Uitati ce se mai pregateste prin Apuseni (in partea a doua a paginii de forum).


http://sanctuar.myforum.ro/-vp4250.html#4250


Comentarii personale: cei care umblati prin Apuseni stiti ca EXISTA autobuze, ele sunt destul de dese - CALATORI nu prea sunt (autobuzele alea cred ca sunt subventionate, pt. ca intr-adevar e vorba despre legaturi intre zone izolate)! Eu frecvent am mers cu numai 2 - 3 alte persoane in autobuz. Iar daca Prigoana (sau cine o mai fi pe-acolo) isi imagineaza ca vine unu' cu gipanu' pana la Garda ca dupa aia sa ia autobuzili noastre minunate pana la Arieseni, inseamna ca ori e dus RAU, ori ca ii crede tampiti pe aceia care or sa-i citeasca Minunatele SIM >:))


TOTI cei care merg la Arieseni (si / sau Vartop) stiu ca problema locurilor de parcare nu se va rezolva de FEL cu "autobuze", fie ele si "verzi" - da' io MOR de curioasa, CUM o fi aia "autobuz verde" - l-or vopsi in verde?:-p


Din pacate, a trecut (luni, cand am avut sedinta) si de la Fondul de Mediu un proiect, cu eoliene la Avram Iancu - daca stiam despre ce e vorba, poate ma opuneam mai din greu, ma rog! a trecut, cu mai multe voturi "pentru"; dar nu atat eolienele sunt problema, cat restul - daca va uitati, acolo se pare ca se va umple de hoteluri, telegondole samd - asta in conditiile in care, daca treci vara prin Vartop, ti se muta nasu' din loc de la putoarea din budele alora care si-au facut "pensiuni", cica cu "fosa septica"... >:


Oricum, daca motzii aia din Avram Iancu isi imagineaza ca vor avea curent gratis (si mai ales de la - cine? de la Prigoana?) inseamna ca inca n-au luat tzepe destule! CE saraci au fost pana acum - dar CE saraci vor fi de ACUM incolo, de cand s-au trezit jmekerii cu "imobiliarele"... care or sa le ia pamanturile si nici macar n-or sa-i mai lase sa deschida gura pe la eventuale "dezbateri"!!!


Asta este! pana la urma eu nu pot decat sa ma bucur vazand ca tzara noastra merge spre mereu tot mai inalte culmi de progres si civilizatie, to'arashi!:-pp

Tot inainte! spre... aaa... (eram sa confund;) capitalism in zbor!:-p


Codruta

---
"Let me, at least, to know that she'll try
Then she'll be a true love of mine".

Puteti dona 2% din impozitul pe venitul Dvs. pentru combaterea defrisarilor - detalii cont la www.arin.ro
The messages are provided by the mentioned sources.
We take no responsability for their form and content.



There are no comments for this message
Login or register to comment