Comunity

Search

Events
Don't miss
Marathon Piatra Craiului



Marathon 7500



Bike marathon 4 Mountains



Cazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Partners
Zitec - software outsourcing romania

Ştirile Radio Cluj


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook

Alpinet lists - alpinet2k

Bookmark and Share

From: andreea_copaescu <a...@yahoo.com>
Date: Mon, Oct 22, 2012, 9:50 pm
Subject: [a] Vertical Step Maraton 2012
Salutare,

Ca la fiecare final de noiembrie Vertical Spirit se pregateste pentru o noua editie a Vertical Step Maraton, eveniment de traditie al salii de escalada din Baicului. Va invitam asadar si in acest an, la un concurs maraton de escalada si boulder, desfasurat asa cum v-ati obisnuit pe durata a doua zile.

Ramanem consecventi scopului nostru: acela de a aduna laolalta in numar cat mai mare, cataratorii din intreaga tara, dar si din tarile vecine in cadrul unui eveniment plin de culoare si dinamism si totodata de a promova dezvoltarea escaladei in Romania.

Vertical Step Maraton se adreseaza tuturor celor pasionati de catarare, incepatori sau avansati si nu este rezervat a eliteia , adica sportivilor cu performante ridicate, ci este un un festival dedicat catararii, spiritului liber si non - conformismului celor care practica acest sport.

In runda de calificari vom avea trasee numeroase, variate si accesibile tuturor, indiferent de nivel. Celor mai buni sportivi a le rezervama Finala, pe care o vom transforma intr-un adevarat spectacol de forta, suplete si concentrare, totul in lumina reflectoarelor si pe o muzica de cea mai buna calitate!

Fiind un a maratona de escalada si bouldering ii incurajam pe toti participantii sa dea curs provocarii noastre si sa participe atat la sectiunea de boulder, cat si la cea de escalada, depasindu-si propriile limite si iesind din zona de confort.

Amenajator principal va fi nimeni altul decat Oliver Batar si ca de fiecare data, PREMIILE nu vor lipsi!

Pentru detalii si inscrieri va rugam sa accesati site-ul dedicat acestui eveniment: www.verticalstep.ro.

IMPORTANT! La editia din acest an participantii vor fi impartiti in doua serii. Inscrierile se vor face on-line, iar componenta seriilor va fi anuntata cu 2 zile inainte de eveniment. Pentru o buna organizare si desfasurare a evenimentului va rugam sa cititi cu atentie regulamentul de desfasurare si sa va inscrieri on-line.

Andreea Burcea
andreea@verticalspirit.ro
0766.776.887
The messages are provided by the mentioned sources.
We take no responsability for their form and content.



There are no comments for this message
Login or register to comment