Comunitate

Caută

Evenimente
Vă recomandăm
Marathon Piatra Craiului



Marathon 7500



Bike marathon 4 Mountains



Cazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Parteneri
Zitec - software outsourcing romania

Emisiunea Sport Extrem la Radio Bucureşti


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook

Liste Alpinet - alpinet2k

Bookmark and Share

De la: Sanda Badralexe <s...@pcnet.ro>
Data: Luni, 2 Sep 2002, 11:47
Subiect: @ Campionatul de Escalada pe Structura artificiala
In atentia cataratorilor interesati:

Intrecerile Campionatului de Escalada pe Structura artificiala se vor desfasura conform calendarului anuntat, in perioada 5-8 Septembrie 2002, la Bucuresti, pe panoul de escalada de la baza sportiva a A. S. RATB.
Se vor desfasura probele de viteza si dificultate, conform regulamentului, pentru categoriile de varsta copii, juniori, tineret si seniori, feminin si masculin.
Inscrierile incep Joi, 5 Septembrie, ora 9.00 si se fac in baza legitimatiilor cu vizele anuala si medicala pe anul in curs.
Joi 5 si Vineri 6 Septembrie dimineata vor fi programate probele pentru copii si juniori dificultate si posibil probele de viteza. Probele de dificultate pentru tineret si seniori vor fi programate incepand cu Vineri 6 Septembrie dupa amiaza (semifinale) si Sambata 7 Septembrie, pentru a da posibilitate de participare si cataratorilor care lucreaza si nu se pot invoi de la serviciu.

Programul previzional de desfasurare a probelor, inclusiv orele de intrare in zona de izolare, va fi afisat la locul competitiei. Imediat ce va fi disponibil va fi transmis si pe listele Alpinet si Costila.

Cei care doresc sa se cazeze la caminul RATB aflat in incinta bazei sportive trebuie sa solicite urgent acest lucru, la tel. 358 50 81, ca si la competitiile anterioare.

S. Badralexe
Federatia Romana de Alpinism si Escalada
Mesajele sunt preluate ca atare de la sursele menţionate.
Nu ne asumăm nici o responsabilitate pentru forma şi conţinutul lor.



Nu există comentarii pentru acest mesaj
Autentifica-te sau inregistreaza-te pentru a inscrie comentarii