Comunitate

Caută

Evenimente
Vă recomandăm
Marathon Piatra Craiului



Marathon 7500



Bike marathon 4 Mountains



Cazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Parteneri
Zitec - software outsourcing romania

Ştirile Radio Cluj


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook

Liste Alpinet - alpinet2k

Bookmark and Share

De la: Horace <i...@yahoo.com>
Data: Marţi, 28 Iun 2005, 14:48
Subiect: [a] Rucsac OSPREY vs. DEUTER
Salut,

Doresc sa-mi cumpar un rucsac profesional pe care sa ma pot baza cel putin 3 ani. Sunt dispus sa platesc un pret rezonabil si exclud din start varianta unui producator autohton, chiar daca pretul platit este mult mai mic. Am pus in spate anul trecut, in Franta, un rucsac al unei firme de top si am vazut imediat diferenta...

Rucsacul il voi folosi in excursii montane de 2 - 3 zile. Am inteles ca as avea nevoie in aceasta situatie de un litraj intre 50 si 80 de litri. Am studiat ofertele magazinelor si am gasit la Himalaya doua marci ale caror produse arata bine, Osprey si Deuter.

Produsele selectate de la Osprey sunt Aether de 75 de litri si de la Deuter Aircontact 55+10 si 65+10. Iata si scorurile:

Aether 75 = 6.499.000 lei
Aircontact 55+10 = 7.099.000 lei
Aircontact 65+10 = 8.449.000 lei

Am studiat site-urile producatorilor la www.ospreypacks.com si www.deuter.com. Deuter este o companie bine asezata in Germania, cu produse competitive si traditie. Despre Osprey nu am auzit nimic. Am citit insa review-uri si am fost surprins sa aflu ca este compania cu cei mai tehnici rucsaci din lume! La www. GLOBETROTTER.de Osprey este cotata ca o companie de 5 stele! (http://www.globetrotter.de/de/beratung/herst_info_detail.php? hersteller=Osprey). Dar si Deuter are 5 stele!

Sunt inca nehotarit si am nevoie de un sfat. Daca ar fi sa judec dupa pret si calitate as opta catre Osprey, are preturile mai mici. Rucsacii chiar arata bine si sunt parca mai tehnici. Deuter are rucsaci buni, dar daca fac comparatia intre litraje sunt mai scumpi. Ma poate ajuta cineva cu un sfat?

Multumesc,
Horace
Mesajele sunt preluate ca atare de la sursele menţionate.
Nu ne asumăm nici o responsabilitate pentru forma şi conţinutul lor.

Alte mesaje din aceeaşi discuţie:
SubiectAutorData
 [a] Rucsac OSPREY vs. DEUTERHorace28 Iun 2005
   Re: [a] Rucsac OSPREY vs. DEUTERCristi Ghelner28 Iun 2005


Nu există comentarii pentru acest mesaj
Autentifica-te sau inregistreaza-te pentru a inscrie comentarii