Comunitate

Caută

Evenimente
Vă recomandăm
Marathon Piatra Craiului



Marathon 7500



Bike marathon 4 Mountains



Cazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Parteneri
Zitec - software outsourcing romania

Ştirile Radio Cluj


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook

Liste Alpinet - alpinet2k

Bookmark and Share

De la: eduard despinoiu <S...@YAHOO.COM>
Data: Marţi, 1 Nov 2005, 16:08
Subiect: [a] Propuneri de la D-na Corina,cabaniera de la Podragu
Dragi prieteni,



D-a Corina, cabaniera de la Podragu are 2 propuneri care s-ar putea sa vizeze posibili amatori. Uitati despre ce este vorba! Primul lucru pe care ar dori sa-l iau in discutie ar fi anexa cabanei Podragu! Corina spune ca ar fi inmteresata sa incheie un contract cu un club sau asociatei, cu drepturi egale pentru reabilitarea anexei si folosirea ei in scop adecvat... M-a dus cu dansa si mi-a aratat toate incaperile! Ar fi ceva bani de investit, dar sumar va pot spune ca peretii si tavanul inca se tin bine, fundatia la fel in afara de o prima portiune din stanga unde ar trebui reconstruite si treptele de la A la Z! Alaturi de acestea sa nu uitam ca si anexa se afla cuplata la sistemul de canalizare al cabanei Podragu! Deci o incapere se poate dota cu 2 grupuri sanitare si cel putin o chiuveta... Revenind la ideea de drepturi egale, Corina se gandea ca prin viitorul contract, sa reabiliteze anexa impreauna cu popsibila viitoare asociatie, si sa aiba drepturi de folosire egale!
Aici pot fi luate multe in discutie! Fie ca anexa va deveni un punct de vara in care membrii asociatiei sa se intalneasca, fie ca va deveni un sediu de altitudine, pentru diferite tabere si proiecte, Corina nu va impiedica cu nimic activitatile grupului sau viitoarei asociatii, in ideea ca aceastea sa fie bine stabilite si cu un scop bine determinat! Drepturile d-nei Corina asupra anexei vor incepe atunci cand grupul isi va termina activitatea in zona, si se vor termina cand respectiva asociatie revine din nou in masiv! Daca cineva din partea unei asociatii este interesat, si ar dori sa se intrereseze asupra subiectului este rugat sa ma contacteze si il voi pune in legatura cu d-na Corina cat mai curand posibil...

Lasand la o parte prima idee, as vrea sa cobor spre final si sa ma apropii de al doilea punct ce trebuie luat in discutie! Tot domana Corina, CAUTA un tanar doritor, care sa o ajute la gospodarirea cabanei Podragu in vara viitoare! Deoarece aici sunt muli termeni de discutat, termeni pe care nu ii cunosc in totalitate, ii rog pe cei interesati sa ma contacteze ca sa intre in legatuira cu d-na Corina cat mai urgent!



Ma gasiti la adresa spedymont@yahoo.com

0722300152 EdY D
Mesajele sunt preluate ca atare de la sursele menţionate.
Nu ne asumăm nici o responsabilitate pentru forma şi conţinutul lor.


Legături cu Ghidul Montan:
Muntii GARBOVEI  
Muntii FAGARASULUI  
Muntii FAGARASULUI - Cabana Podragu  
Muntii FAGARASULUI - Saua Podragu  


Nu există comentarii pentru acest mesaj
Autentifica-te sau inregistreaza-te pentru a inscrie comentarii