Comunitate

Caută

Evenimente
Vă recomandăm
Marathon Piatra Craiului



Marathon 7500



Bike marathon 4 Mountains



Cazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Parteneri
Zitec - software outsourcing romania

Ştirile Radio Cluj


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook

Liste Alpinet - alpinet2k

Bookmark and Share

De la: somogyi dia <d...@yahoo.com>
Data: Luni, 7 Feb 2011, 23:02
Subiect: Re: [a] Re: Foto: laitmotivul casutelor motesti- incaruntite
Scuze Vlad, uitasemA din graba sa-ti zic ca pe toate acestea le-am prins in chip in mai putin de-o jumatate de zi, cu tot cu pauzeA foto, pranz si ceai din termos pe indelete.
Si da, ca aceasta tura sa fie si mai frumoase, acea jumatate de zi a fost o escapada/paua de cateva ore din timpul unei zi de servici. Si chiar e posibil!
Dia
--- On Mon, 2/7/11, somogyi dia <> wrote:


From: somogyi dia <>
Subject: Re: [a] Re: Foto: laitmotivul casutelor motesti- incaruntite
To: alpinet2k@yahoogroups.com
Date: Monday, February 7, 2011, 10: 56 PM


A



Da... asa cum scrisesemA si mai demultA cand am pregatit o proiectie, cele mai faine momente si ture le-am facut chiulind de la cursuri si 'aerisindu-mi' sesiunile. (imagini adunate intr-o proiectie numita"Chiulind de la Scoala"in ultimul an de master). Recunosc cinstit ca-s nenumarate momentele si trairile de nepretuit!
Imi permit sa recunosc ca nu le-am cautat caci le cunoastem, ni-s dragi de numa si le cautam deseori! Si ceea ce am vrut sa surpind in aceasta galerie a fost tocmai raspunsul ce vine la intrebarea ta: e doar un deal... un simplu dar minunat deal, si toate aceste casute ii stau pentru inca putin timp intru infrumusetare. In poze poti numara peste 25! Crede-ma, sunt mai multe! Hai sa le vezi!
Dia

--- On Mon, 2/7/11, Vlad <v> wrote:

From: Vlad <v>
Subject: [a] Re: Foto: laitmotivul casutelor motesti- incaruntite
To: alpinet2k@yahoogroups.com
Date: Monday, February 7, 2011, 9: 56 PM

A

Extraordinar. Banuiesc ca ai avut momente superbe plimbandu-te in cautarea casutelor. Cat timp ti-a luat si cat de raspandita a fost aria de acoperire?

--- In alpinet2k@yahoogroups.com, somogyi dia <d...> wrote:
>
> Buna seara,
> M-am gandit sa nu finalizez saptamana fara sa postez un link foto. Fie ca le veti viziona la finalul weekendului sau la inceput de saptamana, aceasta galerie are ca laitmotiv dragile casute de paie din frumosii Apuseni. Iar cele 2 obiective personale raman acelasi:
> 1. Imi doresc sa reusesc sa delectez si energizez (scop supsidiar sa nu plictisesc) A pentru cateva minute, sa va rup de cotidian.
> A 2. Sa demonstrez ca chiar daca 80% din poze au ca subiect central casutele motesti, fiecare casuta moteasca e totusi 'altfel', unica in felul ei, caA fiecare merita privita macar pentru 3 secunde...atat cat inca mai avem sansa sa ne bucuram de ele!
> In scurt timp toate acestea vor deveni doar souveniruri pentru urmasii nostrii, care poate vor privi mirati ca parintii lor au trait si epoca tuguiatelor motesti.
> Le gasiti la linkul:
> http://diasomogyi.comlu.com/GMM/Dealul_Bilii_ianuarie2011/index.html
> OA saptamana cat mai reusita!
> Dia
Mesajele sunt preluate ca atare de la sursele menţionate.
Nu ne asumăm nici o responsabilitate pentru forma şi conţinutul lor.



Nu există comentarii pentru acest mesaj
Autentifica-te sau inregistreaza-te pentru a inscrie comentarii