Comunitate

Caută

Evenimente
Vă recomandăm
Marathon Piatra Craiului



Marathon 7500



Bike marathon 4 Mountains



Cazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Parteneri
Zitec - software outsourcing romania

Ştirile Radio Cluj


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook

Liste Alpinet - alpinet2k

Bookmark and Share

De la: andreea_copaescu <a...@yahoo.com>
Data: Marţi, 19 Feb 2013, 18:44
Subiect: [a] Seara speciala de Martisor, pentru fete - la Vertical Spirit
1 Martie este o zi speciala pentru fete! Sarbatoreste 1 Martie la catarare, in sala de escalada din Baicului!

Pentru ca evenimentul de Martisor de anul trecut a fost bine primit si sala a fost plina de fete frumoase, radioase si vesele, Vertical Spirit invita din nou toate fetele la o iesire inedita in oras. Haideti din nou la catarare!

Este o seara in care fetele vor fi in centrul atentiei! De aceea, am conceput urmatorul program special pentru ele, in ziua de 1 Martie:

19.00 a " 21.00 SEDINTA GRATUITA DE INITIERE pentru fetele care nu s-au mai catarat!
Locurile sunt limitate! Pentru a-ti rezerva un loc trimite un mail la adresa: roxana@verticalspirit.ro. Fetele care vor dori sa continue sa invete catararea, vor beneficia de un DISCOUNT de 15% daca se inscriu la cursurile pe care le organizam la sala.

17.00 a " 21.30 INTRUNIRE - CONCURS DE BOULDER pentru boulderiste!
Concursul este in maniera dupa lucru (puteti veni oricand in acest interval). Vor fi 20 de trasee noi - noute de boulder, special concepute pentru fete si doar pentru ele in aceasta seara. Indiferent de nivel, fiecare fata va avea suficiente trasee pe care sa se incordeze. Daca nu va simtiti confortabil cu ideea de concurs, nicio problema, nimeni nu va obliga sa punctati in clasament. Pentru cele care o vor face, vom realiza un clasament si vom oferi premii speciale.

17.00 a " 21.30 TRASEE PRIMAVARATICE DE ESCALADA doar pentru fete sau a interzis baietilora !
Vom amenaja pentru fete 6 trasee de escalada proaspete si cat mai variate, cu grade de dificultate de a mic la mare, pe care va invitam sa le incercati si sa le acordati un numar de a floria de la 1 la 5 in functie de frumusete.

21.45 FESTIVITATEA DE PREMIERE - Atentie, se premiaza fete!
La final va avea loc festivitatea de premiere pentru fetele care au dorit sa puncteze in clasament, participand astfel la concursul nostru. Premiile vor fi... surpriza!

PROVOCARE VESTIMENTARA - Tinuta speciala!
Haideti sa facem aceasta seara si mai speciala pentru fete, sa uitam de inhibitii, de reguli si de conformism si sa ne bucuram de haine frumoase si colorate si de ce nu, mulate si cat mai feminine. De 1 Martie sunt permise si chiar recomandate coafurile, machiajul, lacul de unghii si puteti incerca chiar si fustite. Vrem ca fetele sa simta cu adevarat ca atrag toate privirile si ca sunt in centrul atentiei si incurajam tinutele extravagante, singura conditie este ca acestea sa fie suficient de lejere pentru escalada si sa nu inlocuiti espadrilele de catarare cu pantofii cu toc:)

PROVOCARE CULINARA - Rasfat intre fete!
Vino la sala cu ceva gatit de tine. Facem schimb de experienta si ne bucuram de gusturi bune!

Ceaiul fierbinte si aromat este din partea casei!

In seara de 1 Martie, sala va fi deschisa tuturor, adica si clientilor de sex masculin (sa se bucure si ei intre atatea fete), cu mentiunea ca, accesul pe traseele de boulder si escalada special concepute pentru fete va fi permis doar acestora. Pentru fetele care detin un abonament valabil la sala intrarea este gratuita, celelalte vor plati doar intrarea la sala.


Va asteptam cu drag!
Andreea Burcea
Vertical Spirit
www.verticalspirit.ro
0766.776.887
Mesajele sunt preluate ca atare de la sursele menţionate.
Nu ne asumăm nici o responsabilitate pentru forma şi conţinutul lor.


Legături cu Ghidul Montan:
Muntii GURGHIU  


Nu există comentarii pentru acest mesaj
Autentifica-te sau inregistreaza-te pentru a inscrie comentarii