Comunitate

Caută

Evenimente
Vă recomandăm
Marathon Piatra Craiului



Marathon 7500



Bike marathon 4 Mountains



Cazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Parteneri
Zitec - software outsourcing romania

Emisiunea Sport Extrem la Radio Bucureşti


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook

Liste Alpinet - alpinet2k

Bookmark and Share

De la: aa a <g...@yahoo.co.uk>
Data: Miercuri, 16 Mai 2007, 8:53
Subiect: [a] Re:drumul jiu-cerna - mai poate fi oprit?
salut,
doresc sa fac o precizare-corectie relativ la postul despre drumul jiu-cerna...
ulterior postarii au luat nastere cateva discutii "in private" relativ la subiect. am fost abordat si de doua persoane (biolog si PR) ce lucreaza in cadrul APNR (Administratia Parcului National Retezat); s-a vadit ca persoana cu care am vorbit initial pe tema drumului jiu-cerna si despre care am spus ca are o "atitudine non-combat" NU LUCREAZA IN CADRUL APNR SI NU REPREZINTA IN NICI UN FEL PUNCTUL DE VEDERE AL APNR.
dimpotriva chiar, cele doua persoane (biologul si PR) mi-au promis ajutor relativ la aceasta problema, intrucat exista posibilitatea de a face ceva real in aceasta directie. mai multe detalii dupa ce (sper) se vor face niste pasi concreti.
consider ca aceasta precizare este necesara pentru a nu se crea in nici un fel confuzii legate de pozitia APNR vis-a-vis de problema drumului jiu-cerna in particular si a protectiei zonei parcului in general.
multumesc pentru intelegere,
gelu
Mesajele sunt preluate ca atare de la sursele menţionate.
Nu ne asumăm nici o responsabilitate pentru forma şi conţinutul lor.


Legături cu Ghidul Montan:
Muntii RETEZAT - Saua Retezatului  
Muntii RETEZAT - Varful Retezat  
Muntii RETEZAT - C.F.R. Jiu-Paroseni  
Muntii RETEZAT  
Muntii ALMAJULUI si LOCVEI  


Comentarii
De Francisc Locota - publicat Marţi, 5 Iun 2007, 19:31
Da in fine.....dezvoltarea omenirii e un proces continuu care nu poate fi oprit.fie ca nu se face acum drumul se va face peste 10 ani. Cred si ca pe Transfagarasan era super pentru caprele de munte inainte de constructia drumului sau si unde era barajul Vidraru era bine pentru buruienile de la fund....ehhh sa nu ne gandi la toti oameni care se alimenteaza cu curent si apa potabila...sau barajul Portile De Fier...



Idea e ca nu va fi primul drum si nici ultimul prin asa zise sanctuare "virgine".... DAR problema nu e drumul propriu zis, ci ceaa ce se va face dupa el.sa ne gandim la toti "mitici" care arunca gunoaie si asculta manele.degeaba ne impotrivim unor drumuri cand noi nu ne schimbam mentalitatea de miticei si bautori de bere la iarba verde:-x



DECI construiti drumuri, taiati paduri....dar iubiti natura faceti ceva pentru ea, plantati un copac.ingrijiti un animal dati 2% din impozit pentru mediu, exista multe lucruri constructive de facut....insa progresul nu poate fi oprit!
Comentarii pentru acest mesaj
Autentifica-te sau inregistreaza-te pentru a inscrie comentarii