Comunitate

Caută

Evenimente
Vă recomandăm
Marathon Piatra Craiului



Marathon 7500



Bike marathon 4 Mountains



Cazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Parteneri
Zitec - software outsourcing romania

Emisiunea Sport Extrem la Radio Bucureşti


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook

Liste Alpinet - alpinet2k

Bookmark and Share

De la: Bogdan Dudau <b...@yahoo.com>
Data: Miercuri, 6 Feb 2008, 16:17
Subiect: Atentiune! Asa zisa scoala de alpinism ...
Recent F. R. A. E. a fost instiintata de ofoarte posibila tentative de organizare a unei asa zise scoli de alpinism (vezi detalii pe http://www.scoalaalpina.ro)

Aceste informatii determina F. R. A. E., prin Comisia ei de Alpinism, de a NU RECOMANDA participarea publicului la acest eveniment, sau evenimente similare, despre care nu exista informatii cu privire la personalul specializat care le initiaza si organizeaza.
Informatii si referinte despre calitatea si competenta organizatorilor de astfel de cursuri de initiere si perfectionare pot fi solicitate, cu titlu informativ, de la FRAE.

Facem acest anunt, pentru a preintampina repetarea unor evenimente, soldate cu accidente grave care au avut in ultimul timp. Mentionam totodata ca, exista suspiciunea ca in spatele acestei actiuni sa se afle aceleasi personaj tragico-comic, dar deosebit de periculos pt vietile naivilor care-l intalnesc. Este vorba de domnul Cornel Roman si sleahta de instructori din Craiova.

Apelam la toti montaniarzii responsabili pentru a retransmite acest mesaj si catre alte site-uri si liste de discutii.

Va multumim anticipat,

Bogdan Dudau,
Federatia Romana de Alpinism si Escalada
Mesajele sunt preluate ca atare de la sursele menţionate.
Nu ne asumăm nici o responsabilitate pentru forma şi conţinutul lor.


Legături cu Ghidul Montan:
Muntii POIANA RUSCA  
Muntii METALIFERI  
Muntii GUTAI  
Muntii HARGHITA si PLATOUL VULCANIC  
Muntii ANINEI si Munceii DOGNECEI  
Muntii POIANA RUSCA - Satul Rusca Montana  
Muntii METALIFERI - Rosia Montana  
Muntii GUTAI - Valea Romana  
Muntii HARGHITA si PLATOUL VULCANIC - Satul Racu (scoala Generala)  
Muntii ANINEI si Munceii DOGNECEI - Sasca Montana  
Muntii ANINEI si Munceii DOGNECEI - Sasca Romana  


Comentarii
De Fătulescu Octavian - publicat Duminică, 10 Feb 2008, 9:51
Buna ziua!

Mi se pare mie, sau se simte un vant puternic de patima? Oameni buni, e vorba despre bucuria de a fi pe munte, iar daca aveti impresia ca legea este incalcata, strangeti probe si prezentati-le autoritatilor, singurele in masura sa aplice legea. Cat despre afirmatii de genul "sleahta de...", nu pot spune decat ca sunt descalificante, indiferent de dreptatea (sau nu) pe care o are cel care le face. Vedeti dumneavoastra care ste dinamica grupurilor? Intotdeauna cineva va cauta sa aiba dreptate, sa fie sef, in timp ce altcineva va cauta sa il discrediteze. Nu vreau sa apar pe nimeni, dar in fata legii, fara probe, toate aceste cuvinte nu fac doi bani. O zi buna!
De Fane Totalu' - publicat Miercuri, 6 Feb 2008, 19:08
Citeva remarci la avertismentul lui Bogdan:

1. Foarte bine ca a aparut acest articol. Pacat insa, ca a aparut abia acum si, mai mult, ca nimeni nu face nimic pentru a-l trage la raspundere pe personajul Cornel Roman. Ceea ce s-a intimplat in martie 2007 se numeste vatamare din culpa!!!! Faptele sint cele care il pot opri, nu vorbele!! Nici macar DTS Dolj nu a facut nimic, desi sustine ca nu a girat nici scoala din martie 2007, din Fagaras, cind mai multi oameni au ramas schiloditi, ca urmare a deciziilor proaste ale d-lui Roman, nici pe cea din august, din Padina... Totusi certificatele inminate participantilor au antetul si stampilele DTS Dolj. Daca DTS intr-adevar nu a sustinut acele scoli, ce inseamna, ca Roman a falsificat semnaturile de pe certificate???? Din nou face fals???

2. La Craiova NU exista o "sleahta de instructori", nici ai lui Roman si nici ai altcuiva. Exista oameni care iubesc muntele, ca si tine, si care vor sa faca treaba buna. Ca au avut ghinionul sa dea peste Roman, care la un moment dat a deraiat rau de tot de la ce trebuia sa faca, este altceva.

Sa aveti parte numai de ture faine si fara peripetii!
Comentarii pentru acest mesaj
Autentifica-te sau inregistreaza-te pentru a inscrie comentarii