Comunity

Search

Events
Don't miss
Marathon Piatra Craiului



Marathon 7500



Bike marathon 4 Mountains



Cazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Partners
Zitec - software outsourcing romania

Ştirile Radio Cluj


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook

Valea Topolog

Bookmark and Share

Information -

There is no information

News

[Aug 9, 2008] Turist slovac epuizat in Fagaras (Ion Sanduloiu)

Pictures

albastrele
Tatăl Lor...
Noi ---(wallpaper)---

Trails

MarcajDirectieGPS
In Muntii FAGARASULUI
To Cabana Negoiu through Valea Scara
To Comuna Salatruc
In Muntii FAGARASULUI
To Cabana Cumpana through La Virteje
To Varful Negoiu through Izvorul Negoiu

GPS Data

Email forum messages

[Oct 9, 2007] RT Fagaras - Scara (Jo)  
[Sep 22, 2007] [a] intrebare fagaras (Jo)  
[Jun 3, 2004] Re: @HELP: drumuri forestiere in Fagaras (Razvan VM)  

Other info

Nu exista

Comments


Razvan Nuţă, submitted Tue, Feb 22, 2011, 11:54 pm
Drumul pe care ai mers tu se termina la confluenta celor doi afluenti ai Topologului, Scara si Izvorul Negoiului. Triunghiul rosu vine intr-adevar de la Cumpana, trece peste muntii Clabucet si Marginea, coboara apoi pe Topolog, iar de la confluenta pomenita mai sus o ia la dreapta pe langa firul Izvorului Negoiu si urca in 3 1/2 ore in saua Cleopatrei (Popasul lui Mihai) din creasta principala, de unde in juma de ora esti pe vf. Negoiu.

Crucea albastra porneste din Salatruc pe drumul de pe firul Topologului, si dupa aprox. 34 km ajunge la capatul acestuia, la aceeasi confluenta. De aici se traverseaza izvorul Negoiului si o apuci la stanga, pe firul paraului Scara, iar dupa alte 3 1/2 - 4 ore ajunge in creasta principala in saua Scarii. Merita parcurse ambele trasee, in special cel spre Negoiu este deosebit...
Andrei Şendroiu, submitted Tue, Aug 17, 2010, 11:02 am
Am si eu o intrebare pentru cei care au fost pe Valea Topologului. Am fost cu bicicleta atat cat a tinut drumul forestier [34km de la Salatrucu - drumul este acceptabil pentru masini de teren, greu pentru masini mici din cauza unor exploatari forestiere, perfect posibil pentru biciclisti]. Am intalnit doua marcaje turistice, dar nu stiu sigur unde duc, si mai ales cat dureaza. Cruce albastra, care m-a insotit pe toata Valea, de la Salatruc, si triunghi rosu, care m-a insotit pe ultimii 3-4 km [era un stalp si am inteles ca vine de la Cumpana dar nu spunea unde se duce]. Acolo unde drumul se termina nu mai exista nici o indicatie asupra destinatiei sau durata drumului. Ma intereseaza unde ajung si cat se mai face, daca stie cineva.


Login or register to comment