Comunity

Search

Events
Don't miss
Marathon Piatra CraiuluiMarathon 7500Bike marathon 4 MountainsCazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Partners
Zitec - software outsourcing romania

Emisiunea Sport Extrem la Radio București


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook

România la Mondialele de schi-alpinism : News

Bookmark and Share

România la Mondialele de schi-alpinism - Wed, Oct 21, 2009, 2:48 pm, visited 2272 times


Voteaza zilnic pentru Rares Manea in perioada 19-28octombrie!Votul tau ii poate sustine participarea sa la Campionatul Mondial de schi-alpinism din Andorra.
Care este povestea lui Rares si cum il poti vota?


Afli aici: http://www.cautamoamenimari.ro/vizualizare.php?story_id=54


BRD organizeaza campania de sustinere "cautam oameni mari" prin care sprijina unii oameni sa-si implineasca visele. Ideea e de a "sustine un om talentat si ajuta-l sa ajunga mare". Oricine poate posta o poveste pe site-ul campaniei "cautam oameni mari", povestile vor fi votate de publicul interesat si omul din cea mai votata poveste va primi o sponsorizare de 20.000RON.Intr-o tara care banii investiti in sport merg cu precadere in fotbal, trebuie sa aratam ca noi vrem sa sustinem si alte sporturi. Sansa lui Rares depinde de fiecare dintre noi, acum avem sansa sa demonstram puterea unei comunitati! Fie ca esti turist, montaniard, alpinist, catarator, ciclo-turist, sportiv, votul tau poate face ca sa avem un reprezentant la Mondiale!Fa-ti un cont si voteaza-l zilnic pe Rares pana in data de 28 octombrie. Dintr-un cont se poate vota zilnic timp de 10 zile, doar o data pe zi. De la un IP se pot acorda cel mult 10 voturi din conturi diferite.
Alin Tănase

Comments
Șerban-Alin Pontoș Șerban-Alin PontoșAdministrator Alpinet , Thu, Oct 22, 2009, 9:50 am

Am votat si eu zilnic si m-am uitat la competitie putin. Se pare ca in acest moment este pe locul 4 dar cred ca daca se mobilizeaza mai multi din comunitate il putem ajuta sa ajunga pe primul loc

Șerban-Alin Pontoș Șerban-Alin PontoșAdministrator Alpinet , Fri, Nov 6, 2009, 8:17 am

Mobilizarea sustinatorilor lui Rares s-a soldat cu o reusita, a castigat selectia organizata de BRD si astfel va putea reprezenta Romania la Campionatele Mondiale de schi-alpinism din Andorra. Bafta Rares! Sa fii un om mare si sa stii ca ai oameni mari langa tine:-)!

Fără foto Dan Loghin, Fri, Nov 6, 2009, 8:42 am

Bafta Rares! Bun lucru! Bravo!

Login or register to comment

The news are provided by the mentioned sources.
We take no responsability for their form and content.