Comunity

Search

Events
Don't miss
Marathon Piatra Craiului



Marathon 7500



Bike marathon 4 Mountains



Cazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Partners
Zitec - software outsourcing romania

Ştirile Radio Cluj


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook

Concurs de fotografie speologica : News

Bookmark and Share

Concurs de fotografie speologica - Thu, Sep 26, 2013, 3:02 pm, visited 1692 times


Fotografia anului 2013 in speologie

Societatea Nationala de Speologie anunta deschiderea la 1 septembrie 2013 a celei de a V-a editii a concursului de fotografie digitala cu tematica speologica: "Fotografia anului in speologie". 
In perioada 1 septembrie - 1 noiembrie 2013 puteti inscrie si vizualiza fotografiile inscrise in competitie vizitand site-ul dedicat concursului la www.snsro.ro/fotografiaanului sau puteti accesa site-ul din siteul SNS aflat la www.snsro.ro . Concursul se desfasoara exclusiv on-line. Sectiunile concursului sunt: "Peisaj subteran" si "Omul si pestera". 
Valoarea premiilor acordate se ridica la 350 lei si se acorda pentru fotografia anului si locul I la fiecare dintre sectiunile de concurs. Se vor acorda diplome si mentiuni de onoare. 
Participantii pot inscrie gratuit in concurs 5 fotografii si pana la inchiderea concursului pot sa-si gestioneze singuri portofoliul de lucrari. 
Regulamentul poate fi consultat la http://www.snsro.ro/index.php?page=regulament Detalii suplimentare si raspunsuri la intrebari pot fi obtinute de la concursfoto@snsro.ro sau la snsro@intech.ro (cu mentiunea"Concurs foto")  
Ovidiu Guja

Login or register to comment

The news are provided by the mentioned sources.
We take no responsability for their form and content.