Comunity

Search

Events
Don't miss
Marathon Piatra Craiului



Marathon 7500



Bike marathon 4 Mountains



Cazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Partners
Zitec - software outsourcing romania

Ştirile Radio Cluj


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook

Concurs de orientare sportiva : News

Bookmark and Share

Concurs de orientare sportiva - Mon, Jul 9, 2007, 1:28 pm, visited 6638 times


CENTRUL ALPIN si SPORT EXTREM „ARTIS” ORADEA are deosebita placere de a va invita sa luati parte la cea de a doua editie a concursului de orientare sportiva " PORTUS CRISIS CHALLENGE 2007 ". Concursul se va desfasura in perioada 20-22 iulie 2007 in DEFILEUL CRISULUI REPEDE intre localitatile VADUL CRISULUI -SUNCUIUS. Pentru detalii si inscrieri va rugam sa accesati pagina noastra de web www.caseartis.lx.ro sau sa ne contactati la telefon 0724215243, persoana de contact Cornel Moga.
Va asteptam cu drag si voie buna!
mihaela arhip


Connections with the Mountain Guide:
Muntii BIHOR - Valea Crisul Pietros  
Muntii PADUREA CRAIULUI - Tabara Suncuius  
Muntii PADUREA CRAIULUI - Comuna Suncuius  
Muntii PADUREA CRAIULUI - Cabana si Pestera Vadu Crisului  
Comments
Fără foto cristi davidovici, Tue, Jul 10, 2007, 9:51 pm

oricum stiu ca NU va baga de seama niciunul din organizatori comentariul meu, insa anul trecut IN TOAMNA! am facut un traseu de o zii de traversare a ambiilor versanti in totalitate (punct rosu si punct galben+albastru) si vreau sa aduc la cunostinta celor care citesc ca acest club, sau cel putin organizatorii, din surse pe care NU le divulg si din faptul ca am vazut cu ochii mei NU au mai facut curat in urma lor... si anume trasee marcate cu banda de reclama legata de pomi!!!!!!
INADMISIBIL, un club de alpinism sa faca asa ceva, sa nu trimita oameni sa curete locul dupa ce l-au marcat cu bandaje de plastic in jurul pomilor....atatea luni de zile??? DIN IULIE PANA IN OCTOMBRIE?
si daca acuma m-as duce sa vad, precis ar fi tot acolo...
as ruga membrii acestui club sa faca ceva pe masura unui club alpin, doar asa pretind sa fie apreciati....

Emi Cristea Emi CristeaAdministrator Alpinet , Tue, Jul 10, 2007, 9:57 pm

Nu este normala atitudinea organizatorilor. Dar, puteai sa faci si tu un bine, sa le iei, daca tot le-ai vazut cu ochii tai.

Fără foto cristi davidovici, Wed, Jul 11, 2007, 8:57 am

domn' emi, iti dau cuvantul meu ca dupa ce am vazut ca prezenta lor nu e o prostie a unor turisti si nr lor era tot mai mare (deci= ca erau de la concurs) m'am gandit si eu si prietena mea sa le luam si asa suparat eram incat eram in stare sa le adun si sa i le lipesc jos la cabana pe geam... insa am prins in acea zi o vreme ca nu iti venea sa scoti mana din buzunar (frig+ploaie mocaneasca)... imagineaza'ti sa faci munca de a le dezlipi (cand erau total infasurate dupa pomi si lipite serios) pe o ploaie si vreme ca aceea...
oricum am dat si eu o vb la unul dintre membrii sa transmita cate ceva "sefului" insa, bineinteles, fiecare da vina pe altul...

Login or register to comment

The news are provided by the mentioned sources.
We take no responsability for their form and content.