Comunity

Search

Events
Don't miss
Marathon Piatra Craiului



Marathon 7500



Bike marathon 4 Mountains



Cazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Partners
Zitec - software outsourcing romania

Ştirile Radio Cluj


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook

Congresul Naţional de Speologie 2007 : News

Bookmark and Share

Congresul Naţional de Speologie 2007 - Thu, Sep 20, 2007, 11:56 pm, visited 2238 times


Federaţia Româna de Speologie cu sprijinul Primăriei Comunei Gârda, a Parcului Natural Apuseni şi a Apuseni Experience vă invită în perioada 26-30 septembrie 2007 să participaţi la Congresul Naţional de Speologie 2007, ediţia a XXXV-a. Coorganizatori activităţi precongres: Clubul de Speologie Speodava Ştei şi Clubul de Speologie “Sfinx Gârda”.


Congresul va avea loc in satul Ghetar, comuna Garda la Pensiunea “Gheţar Scărişoara” (la Dinu). Acces auto din comuna Gârda, de pe Gârda Seacă pe drumul care merge la Ghetarul Scarisoara (8 km); pe jos – traseu turistic marcat spre Gheţar (cruce roşie). Accesul în comuna Gârda se poate face cu mijloace auto dinspre Cluj, Alba – Iulia, Oradea, Arad.



Congresul include activităţi precongres - 26-28 septembrie si activitati din congresul propriu-zis - 28-30 septembrie.


Printre activitatile precongres se numara: tură in Avenul din Dealul Secăturii, tura la pestera Fânaţe, Secătura si pestera cu Perle, tură în Canionul Cheia Rea şi Canionul Sighiştel, tura pe valea Sighistelului si la pesterile de pe vale, tură în complexul minier “Maria Segen - Katherina”, Peştera Porţile Bihorului, cariera de marmură (zona neproductivă), dyke-urile reprezentative din regiune, tură în pesteri din zona Garda - Pestera Vartop si Pestera Coiba Mare.


Activităţile congres includ conferinţa anuala de protecţie a peşterilor, expozitie de fotografie, comunicari stiintifice, videoproiectii.


Pentru informaţii suplimentare contactaţi pe Viorel LASCU: tel – 0259 431069, 0359 410557; mobil – 0745 602203, 0726 327694;

e-mail – violascu@spelemat.ro


Mai multe informatii: www.frspeo.ro

Diana Popa


Connections with the Mountain Guide:
Muntii BIHOR - Catunul Ghetar  
Login or register to comment

The news are provided by the mentioned sources.
We take no responsability for their form and content.