Comunity

Search

Events
Don't miss
Marathon Piatra Craiului



Marathon 7500



Bike marathon 4 Mountains



Cazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Partners
Zitec - software outsourcing romania

Ştirile Radio Cluj


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook
Bookmark and Share

Drum de acces - Mon, Sep 8, 2008, 7:28 pm, visited 3446 times


Primăria comunei maramureşene Moisei a inaugurat, astazi, un drum de 4 km care face conexiunea cu Parcul Natural Munţii Rodnei. Primarul din Moisei, Toader Şteţcu, a spus că drumul a fost
construit printr-un proiect SAPARD şi a costat 3 milioane de lei. Odată cu construcţia rutei, au fost ridicate şi patru poduri şi a fost îmbunătăţit accesul spre o parte a comunei. Drumul va permite accesul mult mai uşor al turiştilor spre Parcul Natural Munţii Rodnei.


 


Agerpres

Dan Izvoreanu


Connections with the Mountain Guide:
Muntii RODNEI - Compl.Turistic Borsa  
Muntii RODNEI  
Comments
Fără foto Adrian Rosca, Tue, Sep 9, 2008, 12:11 am

Stirea asta e fenomenala, nu spune absolut nimic:

"face conexiunea cu Parcul Natural Muntii Rodnei" - dom'le dar care zona a parcului? parca tiu minte ca parcul asta e destul de mare, cam asa de marimea Herestraului.
"a fost îmbunătăţit accesul spre o parte a comunei" - din nou, care parte??? Aval, amonte, stanga, dreapta?

Daca se spunea ca s-a construit un drum care lega Moiseiul de Parcul national Domogled-Valea Cernei aia era stire!

Dar in fine, acuratetea stirii se imbunatateste cand e vorba de lungime si numar de poduri. Din pacate nu ni se comunica datele tehnice referitoare la latimea drumului, acostamente, traficul de calcul, solutia tehnica a podurilor, etc, etc. Asa ca asteptam clarificari din partea proiectantului, inginerului FIDIC si al oficiului de plati Sapard.

Dan Izvoreanu Dan IzvoreanuAdministrator Alpinet , Tue, Sep 9, 2008, 6:57 am

Domnu' Rosca, du-te in... Moisei si cind ajungi in centrul comunei intreaba localnicii "nu va suparati, drumul asta spre care parte a Parcului Natural Muntii Rodnei duce? Si spre care parte a comunei merge iel? " Iar restul datelor tehnice care lipsesc din stire le poti completa dumneata dupa ce te intorci:-D

Şerban-Alin Pontoş Şerban-Alin PontoşAdministrator Alpinet , Tue, Sep 9, 2008, 9:01 am

http://www.sighet-online.ro/index.php? option=com_content&view=article&id=1018:azi-se-inaugureaza-drumul-spre-parcul-muntii-rodnei&catid=41:social&Itemid=53#josc2892

Stirea e la fel de ambigua prin toate mediile de informare...pana la urma tot de la un montaniard vom afla informatiile care ne intereseaza. Probabil ca e vorba de o investitie care faciliteaza legatura cu gospodariile izolate si totdata exploatarea forestiera... faza cu turismul da bine la Sapard:-)

Fără foto Adrian Rosca, Tue, Sep 9, 2008, 9:52 am

Aha, deja avem date suplimentare:

drumul e in centrul comunei, conform comentariului domnului Izvoranu. Care va sa zica, cel care a postat stirea stie mai mult dar tine informatiile pentru el. Pai se poate asa ceva?

Login or register to comment

The news are provided by the mentioned sources.
We take no responsability for their form and content.