Comunity

Search

Events
Don't miss
Marathon Piatra Craiului



Marathon 7500



Bike marathon 4 Mountains



Cazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Partners
Zitec - software outsourcing romania

Ştirile Radio Cluj


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook

Raport Seara de Conferinta CMA : News

Bookmark and Share

Raport Seara de Conferinta CMA - Mon, Oct 24, 2005, 2:30 pm, visited 5256 times


In data de 19 octombrie 2005 a avut loc, in organizarea Clubului Montan Apuseni Cluj Napoca, la Facultatea de Stiinta Mediului, seara de conferinte “Comunitati umane si protectia naturii in centrul Muntilor Trascau”, manifestare desfasurata in cadrul proiectului “Trascau 2005-Omul si Natura”, finantat de catre Fundatia pentru Parteneriat Miercurea Ciuc.
Programul a inceput cu expozitia de fotografii privind activitatile clubului Montan Apuseni. Seara de conferinte a fost deschisa de dl. Iustinian Petrescu, decanul Facultatii de Stiinta Mediului Cluj Napoca.
In continuare, Dan Moisa, coordonatorul proiectului, a prezentat date despre proiect, insotite de imagini. Mirela Fenes a prezentat imagini privind educarea tinerilor din comunitatile locale, iar Dan Turtureanu a prezentat imagini despre vegetatia rezervatiilor naturale Piatra Cetii, Cheile Tecsestilor si Poienile cu narcise din Tecsesti.
Dl. Sabin Badarau a prezentat o descriere in imagini a proiectului “Protectia biodiversitatii din masivul Piatra Cetii prin implicarea comunitatii locale”, finantat de Ambasada Olandei.
Dl. Horatiu Popa a prezentat descrierea proiectului “Ecodidactica”, finantat de Manfred Hermsen Stiftung.
In incheiere s-a lansat brosura realizata in cadrul proiectului, intitulata “Comunitati umane si protectia naturii in centrul Muntilor Trascau”.
La seara de conferinte au participat peste 120 persoane, dintre care domnisoara Daniel Csilla, director adjunct al Fundatiei pentru Parteneriat
Miercurea Ciuc, cadre universitare ale Facultatii de Stiinta Mediului Cluj Napoca, membrii ai organizatiilor neguvernamentale de mediu din Cluj
Napoca, reprezentanti ai Consiliului Judetean Alba si Cluj, studenti si peste 40 membri ai clubului Montan Apuseni Cluj Napoca.

Dan MOISA
Presedinte,
Clubul Montan Apuseni Cluj-Napoca
flaviu bujor


Connections with the Mountain Guide:
Muntii TRASCAU - Coltul Trascaului  
Muntii TRASCAU - Satul Tecsesti  
Muntii TRASCAU - Saua Tecsesti  
Muntii CIUC si NASCALAT - Miercurea Ciuc (Sumuleu)  
Muntii TRASCAU  
Muntii CIUC si NASCALAT  
Login or register to comment

The news are provided by the mentioned sources.
We take no responsability for their form and content.