Comunity

Search

Events
Don't miss
Marathon Piatra Craiului



Marathon 7500



Bike marathon 4 Mountains



Cazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Partners
Zitec - software outsourcing romania

Emisiunea Sport Extrem la Radio Bucureşti


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook
Bookmark and Share

Şi noi iubim natura - Thu, Feb 26, 2004, 1:37 pm, visited 4517 times


Continuând seria acţiunilor în şcoli, pentru informarea tineretului în domeniul turismului montan specializat (drumeţie montană şi orientare turistică, alpinism, speologie, ecologie), Asociaţia de Turism "Chindia", a organizat miercuri 25 februarie orele 16: 30, la Centrul de Servicii Comunitare Târgovişte - Serviciul Plasament pentru Băieţi, o acţiune intitulată "ŞI NOI IUBIM NATURA". Tinerii au urmărit o proiecţie de diapozitive din lumea minunată a peşterilor (Peştera Rătei, Peştera Epuran şi Peştera Topolniţa) precum şi din Munţii Bucegi: Valea Morarului -Valea Ialomiţei. Atât în timpul proiecţiei, cât şi după ce luminile s-au aprins, membrii ATC prezenţi la acţiune, au fost bombardaţi cu întrebări din partea celor peste 30 de elevi, foarte interesaţi să afle mai multe lucruri despre locurile pe care au avut poate, şanse mai mici decât alţi copiii, să le vadă.
Surpriza si emoţia noastră a fost foarte mare, când, la finalul întâlnirii, am primit din partea lui Nica Florin, fost absolvent al Şcolii Cobia şi al Şcolii Speciale Târgovişte, un minunat tablou pictat de el, răspunzându-ne astfel şi la întrebarea pe care cu toţii ne-am pus-o: "Cine oare împodobise cu atâta culoare, pereţii oarecum trişti ai acestei şcoli?"
Vom încerca să-l ajutăm pe Florin, oferindu-i surse de inspiraţie din imaginile noastre dar şi cu un compact disc pe care să fie salvate toate tablourile pictate de el.
Din partea Serviciului de Plasament au participat d-ra Jelea Monica - ofiţer de serviciu şi d-nul Solomon Eduard, cărora le mulţumim pentru colaborare.
Nicu Tudosă - coordonator activitate

ileana bocanciu


Connections with the Mountain Guide:
Muntii BUCEGI - Coltii Morarului  
Muntii BUCEGI - Valea Morarului  
Muntii BUCEGI - Valea Ialomitei  
Muntii BUCEGI  


A photo [Not found]

An article [Not found]

A trail
Satul Moeciu De Sus-Mt. Plesa-Poiana Gutanu-Mt. Grohotisu-Refugiul si Saua Strunga-Cabana Padina

 

Login or register to comment

The news are provided by the mentioned sources.
We take no responsability for their form and content.