Comunity

Search

Events
Don't miss
Marathon Piatra CraiuluiMarathon 7500Bike marathon 4 MountainsCazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Partners
Zitec - software outsourcing romania

Știrile Radio Cluj


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook
Bookmark and Share

Voluntar la Plaiul Domnesc - Wed, Jun 22, 2011, 9:21 pm, visited 2247 times


În luna iunie, Asociația Ecologică Floare de Colț a susținut  și implementat proiectul pentru tineret VOLUNTAR LA PLAIUL DOMNESC, finanțat de Autoritatea Națională pentru Sport și Tineret – Direcția pentru Sport și Tineret a Județului Dâmbovița, și realizat în parteneriat cu Colegiul Național „Nicolae Titulescu” Pucioasa și Primăria orașului Fieni.

La proiect au participat 27 de tineri voluntari din județul Dâmbovița, selectați pe baza unor criterii având la bază motivația, participarea și performanța.  În perioada 17-19 iunie 2011 s-au desfășurat activitățile  în zona montană și anume: atelier de lucru – „Ariile naturale protejate”, activități de inventariere și protejare a Rezervației Naturale Plaiul Domnesc, o acțiune de igienizare în perimetrul rezervației dar și pe traseul până la ea, precum și concursul „Cel mai tare Junior Ranger”. După trei zile frumoase, cu o vreme minunată, numai bună pentru drumeție, tinerii s-au întors acasă obosiți, dar cu un bagaj de cunoștințe îmbogățit, mai conștienți, mai responsabili și mai convinși de faptul că natura are nevoie de entuziasmul și dăruirea lor!
Următorul proiect al Asociației Ecologice Floare de Colț, Voluntar pentru Leaota, va avea ca activitați principale refacerea unor marcaje turistice și acțiuni de igienizare în masivul Leaota, urmărind să stimuleze participarea tinerilor din judeșul Dâmbovița la acțiuni de voluntariat în sprijinul respectării și protejării naturii, având în vedere faptul că  ne aflăm în Anul European al Voluntariatului.

Prof. Prundaru Marius
Presedinte AEFC
Ileana Bocanciu


Connections with the Mountain Guide:
Munceii INTORSURII - Intorsura Buzaului  
Muntii LEAOTA - Cabana Leaota  
Muntii LEAOTA - Varful Leaota  
Munceii INTORSURII  
Muntii LEAOTA  
Login or register to comment

The news are provided by the mentioned sources.
We take no responsability for their form and content.