Comunity

Search

Events
Don't miss
Marathon Piatra Craiului



Marathon 7500



Bike marathon 4 Mountains



Cazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Partners
Zitec - software outsourcing romania

Ştirile Radio Cluj


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook
Bookmark and Share

Workshop foto - Tue, Oct 3, 2006, 12:09 pm, visited 4116 times


Continua inscrierile la workshop-urile de fotografie cu Mihai Moiceanu. Urmatorul workshop este "Toamna Tarzie - Fundata" si se va desfasura in perioada 03-05 noiembrie 2006.

Programul workshop-ului va cuprinde seminarii scurte pentru introducere in tema, urmate de sesiuni de fotografie in natura si analiza imaginilor obtinute. Pasionatii pot afla secretele fotografiei de peisaj de la unul dintre cei mai cunoscuti fotografi de gen.

Workshop-ul este organizat in localitatea Magura, in zona Moieciu-Bran. Spatiul dintre Piatra Craiului si Bucegi este, fara indoiala, cea mai spectaculoasa zona montana din Romania. Inceputul de noiembrie copleteaza acest peisaj cu zile extrem de frumoase, cer de un albastru intens, atmosfera clara, copaci golasi si covor de frunze uscate.

Informatiile complete se gasesc pe site-ul http://www.cameramm.ro la sectiunea workshop.
Valentina Preotu


Connections with the Mountain Guide:
Muntii BUCEGI - Bran  
Muntii PIATRA CRAIULUI - Satul Magura  
Muntii BUCEGI  
Muntii PIATRA CRAIULUI  


A photo [Not found]

An article Blidul Uriasilor, submitted by Mircea Ordean -
A fost ca o incursiune intr-un tarim neplacut. Da, am descoperit intrat in vale ca e mai interesant decit ma asteptam, mi-am extins ideea la vederea peretelui Briului, a Pintenului si a briielor ce pleaca spre est, mai ales jos, dar senzatia neplacuta ii mare... N-am avut de lucru in Albisoare si-am reochit copaia din nordul Albei, deasupra Verdetii, ce imi revelase de mult o posibilitate spre Blidul Uriasilor. Eu nu m-am omorit niciodata cu dorul de valea asta. Una pentru ca am fost subiectiv, era ca o femeie de altii, un loc de unde nu puteam ridica pretentii. Fusesera altii inaintea mea, alpinistii peretilor, apoi aceia care descrisesera valea in Muntii Carpati.

A trail [Not found]

Login or register to comment

The news are provided by the mentioned sources.
We take no responsability for their form and content.