Comunitate

Caută

Evenimente
Vă recomandăm
Marathon Piatra Craiului



Marathon 7500



Bike marathon 4 Mountains



Cazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Parteneri
Zitec - software outsourcing romania

Ştirile Radio Cluj


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook
Bookmark and Share

Actiuni FRAE ro/international - Marţi, 30 Nov 2004, 12:42, vizitată de 4913 ori


Va aducem la cunostinta urmatoarele informatii asupra activitatilor interne si internationale ce urmeaza a avea loc in perioada urmatoare:

1. TABARA NATIONALA DE SCHI - ALPINISM
- Va avea loc conform calendarului in perioada 11-18.12.2004, la Complexul Sportiv national Piatra Arsa.
- Inscrierea participantilor: pana la data de 6.12.2004, pe formularul anexat;
- Pentru a putea beneficia de tariful special, redus, pentru sportivi de 120.000 lei/noapte (in camere cu doua paturi si grup sanitar) si a primi chitanta si factura pentru Clubul Dvs., va fi necesar sa aveti o adresa din partea Clubului catre C. S. N. Piatra Arsa, prin care sa se solicite asigurarea cazarii si mesei (daca doriti aceasta) pentru sportivii Dvs., in perioada 11-18.12.2004. Achitarea contravalorii serviciilor o veti face direct catre C. S. N. Piatra Arsa;
- Federatia va incerca sa gaseasca resurse financiare pentru a sustine – macar partial daca integral nu va fi posibil – si participarea unor sportivi fara posibilitati materiale, membri ai Cluburilor lipsite de finantare, tinand cont si de participarile si rezultatele obtinute pana in prezent. Rugam Cluburile aflate in aceasta situatie sa inscrie sportivii practicanti care au echipamentul necesar si doresc sa participe la activitatile de schi-alpinism ale anului 2005, specificand ca solicita sustinerea financiara a Federatiei. Se va comunica Cluburilor daca se vor gasi resursele financiare necesare pentru aceasta.
- In cadrul Taberei va avea loc pregatirea generala practica si teoretica obligatorie pentru toti sportivii practicanti ai acestei discipline sportive. Vor avea loc actiuni de selectie. Pregatirea va include si un curs de instruire in salvare si acordare a primului ajutor in conditiile specifice ale schi-alpinismului, sustinut de medici specialisti.
- In baza pregatirii si a testelor teoretice si practice pe care le vor sustine, sportivii vor putea solicita licentierea pentru participarea la actiunile si competitiile oficiale de schi-alpinism. Licentierea va fi obligatorie pentru toti participantii la actiunile si competitiile oficiale din 2005, urmand a se elibera legitimatii speciale pentru schi-alpinism;


- Tabara Nationala se va incheia cu o TURA MEMORIALA IN AMINTIREA CELOR DISPARUTI in avalansa din Bucegi din 18.01 2004.

2. C. N. SCHI-ALPINISM nu va avea loc in 17-19.12.2004, urmand a fi reprogramat pentru 2005.

3. ACTIUNI INTERNATIONALE
a) INTALNIREA INTERNATIONALA DE ESCALADA PE CASCADE DE GHEATA “ICE CLIMBING ECRINS”, 5-9 Ianuarie 2005, L’Argentiere La Bessee, Franta. Doi participanti din partea Federatiei noastre vor avea asigurate gratuit cazarea si masa. Inscrierea pana la 27.12.2004.
b) INTALNIREA INTERNATIONALA DE ESCALADA DE IARNA, 27.02-6.03.2005, Glenmore Lodge, Marea Britanie. Din partea Federatiei noastre pot participa 2 tineri cataratori. Costul de participare este de 60 Lire sterline (pentru cazare, masa, program).; Inscrierea pana la 31.12.2004.

Conditiile de participare la aceste actiuni de Escalada de iarna:
- membru legitimat;
- Prezentarea unui C. V. „alpin”, din care sa rezulte experienta si nivelul practicarii alpinismului de iarna/ escalada pe gheata;
- Prezentarea listei traseelor de gheata realizate, data, coechipierii;

Asteptam inscrierile Dvs. pentru Tabara Nationala si celelalte actiuni de iarna cat mai curand posibil, pentru a putea face rezervarile si planificarile necesare.
Va multumim.

Secretar general

Sanda Badralexe
Florian Mastacan


Legături cu Ghidul Montan:
Muntii BUCEGI - Tabara Caprioara  
Muntii BUCEGI - Cabana Caminul Alpin  
Muntii BUCEGI - Cabana Piatra Arsa  
Muntii BUCEGI - Hotel Alpin  
Muntii BUCEGI  


O poză: [N-am găsit]

Un articol: [N-am găsit]

Un traseu:
Sinaia-Hotel Alpin-Cabana Varful Cu Dor-Valea Izvorul Dorului-Saua Laptici-Vilcelul Laptici-Cabana Pestera

 

Autentifica-te sau inregistreaza-te pentru a inscrie comentarii

Ştirile sunt preluate ca atare de la sursele menţionate.
Nu ne asumăm nici o responsabilitate pentru forma şi conţinutul lor.