Comunitate

Caută

Evenimente
Vă recomandăm
Marathon Piatra CraiuluiMarathon 7500Bike marathon 4 MountainsCazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Parteneri
Zitec - software outsourcing romania

Știrile Radio Cluj


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook
Bookmark and Share

Concordia Lugoj implineste 30 de ani - Sâmbătă, 14 Mar 2009, 10:37, vizitată de 1528 ori


Anul acesta Clubul de turism CONCORDIA Lugoj implineste 30 de ani de la fondare. La inceputul anului 1979 prin unirea a trei grupuri de iubitori ai muntelui din Lugoj s-a infiintat o sectie de turism montan in cadrul asociatiei sportive "Metalul" Lugoj. Ea avea in jur de 15 membrii. Scopul principal al asociatiei a fost promovarea activitatii turistice, atragerea de noi membri si asigurarea cu echipament, care era o mare problema in acea perioada. Neavand nici un sprijin din partea asociatiei sportive grupul de turisti a incercat o noua formula. In 1985 se formeaza Clubul de turism CONCORDIA in cadrul "Biroului de Turism pentru Tineret" Timis.Prin statut clubul are urmatoarele obiective:- organizarea de drumetii, tabere, actiuni de cercetare

- introducerea de noi trasee si popularizarea lor

- educarea tineretului pentru un turism ecologic

- instruirea si perfectionarea membrilor in sporturi ca drumetie montana, cicloturism, alpinism, speologie.Programul dedicat acestui eveniment este urmatorul:"Concordia 30 ani" - Universitatea Europeana "Dragan" - Amfiteatru in aer liber - Proiectie foto (07.06.2009)

"Concordia 30 ani" - Tabara Pasul Jiu-Cerna (10-16.08.2009)

"Concordia 30 ani" - Colegiul C. Brediceanu - Prezentare, Proiectie foto (20.11.2009)Puteti obtine informatii suplimentare despre acest eveniment la numarul de telefon: 0723/857376.LA MULTI ANI!


Sursa: http://www.TuristMania.ro

Iulian Nica

Autentifica-te sau inregistreaza-te pentru a inscrie comentarii

Știrile sunt preluate ca atare de la sursele menționate.
Nu ne asumăm nici o responsabilitate pentru forma și conținutul lor.