Comunitate

Caută

Evenimente
Vă recomandăm
Marathon Piatra Craiului



Marathon 7500



Bike marathon 4 Mountains



Cazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Parteneri
Zitec - software outsourcing romania

Ştirile Radio Cluj


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook

Concursul s-a incheiat! Munţii Carpaţi, numărul 36 : Ştiri

Bookmark and Share

Concursul s-a incheiat! Munţii Carpaţi, numărul 36 - Miercuri, 8 Ian 2003, 11:29, vizitată de 11691 ori


Cadoul de Crăciun al redacţiei Concept Media şi al autorilor montaniarzi către iubitorii de munte este numărul 36 al revistei: din 16 decembrie va fi la tarabe!

Cadoul de Crăciun al cititorilor care iau revista de la chioşcuri va fi de minimum 15-20.000 lei la fiecare exemplar pentru patronii de reţele de presă. Iar din restul de bani rămaşi, dacă se va întâmpla să ajungă la redacţie peste circa 3 luni, atunci autorii şi Concept Media o să încerce din nou să se dea peste cap ca să vă ofere un alt număr…

Al 36-lea Munţii Carpaţi este dedicat Parângului: cu o hartă pliabilă pe care puteţi descoperi trasee şi rute atractive, de la care puteţi porni pentru a descrie şi Dvs. parcursuri; cu poze în care îţi vine să intri, ale lui Trestian Găvănescu, şi să o porneşti la drum; cu descrieri ale lui Dinu Boghez, tocmai bune să provoace dor de munte.

Rubrica de noutăţi la marcajele montane este extrem de bogată în informaţie - 20 pagini, cutreierătorii potecilor transmiţându-vă multe date, din 16 masive; în plus, Dinu Mititeanu, speră că nu-şi pierde timpul atunci când ne reaminteşte ce trebuie să facem şi ce nu în legătură cu semnele călăuzitoare.

Petru Lucian Goja vă oferă descrieri la zi, consistente, 20 de pagini, despre aproape toate traseele din Munţii Rodnei; harta color publicată în revistă vă ajută să identificaţi toponimele şi să vă orientaţi în masiv.

Descrieri de zone montane excepţionale ca ofertă ne sunt aduse din Munţii Căpăţâna, Vâlcan şi Rarău. Şi, desigur, nu v-am dezvăluit tot cuprinsul: redacţia a micşorat litera şi spaţiul dintre litere şi astfel revista are cu aproape 20 de pagini mai mult ca altădată! Ca de obicei, redacţia propune cititorilor un concurs.

În plus, datorită amabilităţii gazdelor de la Alpinet, vă invităm să găsiţi răspunsul corect la următoarea întrebare: Numele unei cabane din Carpaţi situată pe o insulă. Echipa Alpinet va primi răspunsurile şi, 15 dintre cele bune, prin tragere la sorţi, vor fi recompensate cu câte un exemplar din numărul 36 al revistei..

----
Raspunsul corect a fost "Cabana Zugreni", care este situata pe o insula pe raul Bistrita, si nu Cabana Balea Lac, cum majoritatea au raspuns.

Castigatorii concursului sunt, in ordinea raspunsurilor:

Cosmin Serban
Bogdan Gemanaru
Cristina Cucu
Elena Enachescu
Amalia Voicu
Adrian Smadu
Sandor Csepregi

Felicitari celor foarte putini care au stiut raspunsul corect!

----
Ionuţ Nechita


Legături cu Ghidul Montan:
Muntii BISTRITEI - Valea Bistritei  
Muntii BISTRITEI - Cabana Zugreni  
Muntii RARAU-GIUMALAU - Varful Rarau  
Muntii RARAU-GIUMALAU  
Muntii RODNEI  
Comentarii
Claudiu Craciun Claudiu Craciun, Marţi, 10 Dec 2002, 15:44

de cand astept acest numar al revistei.. De cand in ultimul, 35, era anuntata o harta cu parangul. Sunt asa de greu de gasit hartile cu m-tii Parang!

Autentifica-te sau inregistreaza-te pentru a inscrie comentarii

Ştirile sunt preluate ca atare de la sursele menţionate.
Nu ne asumăm nici o responsabilitate pentru forma şi conţinutul lor.