Comunitate

Caută

Evenimente
Vă recomandăm
Marathon Piatra Craiului



Marathon 7500



Bike marathon 4 Mountains



Cazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Parteneri
Zitec - software outsourcing romania

Ştirile Radio Cluj


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook
Bookmark and Share

Lira Retezatului la final - Marţi, 25 Nov 2008, 20:42, vizitată de 2869 ori


Asociatia pentru Turism, Sport si Ecologie HAI-HUI din Tg. Jiu impreuna cu Federatia Romana de Turism Sportiv au organizat concursul de turism LIRA RETEZATULUI, editia a IV-a si etapa finala a Campionatului National al Cluburilor de Turism din Romania, editia a XII-a, in perioada 14-16 noiembrie 2008 la Complexul Turistic Cheile-Butii, Muntii Retezat.




Ziua de vineri - 14 noiembrie - a fost una a revederilor si cum a trecut soarele de amiaza, la hanul din Chei au inceput sa soseasca grupuri de montaniarzi: Mont-Del-Mar Bucuresti, Pheonix Faget Timisoara, Silva Campina, Floare de Colt Brasov, Albatros Galati etc. Aproape de miezul noptii, cand strunele incepeau sa prinda glas, reprezentantii celor 14 cluburi s-au intalnit in sala de conferinte pentru a participa la sedinta tehnica.




Sambata dupa-amiaza centrul de interes a devenit expozitia lucrarilor de fotografie, caricatura, grafica si afis ecologic. Au impresionat fotografiile expuse de Milenium, Caraiman, Floare de Colt, Albatros si Clubul pentru Turism si Protectia Naturii, afisele ecologice de la Monom, Floare de Colt si Mont-Del-Mar, grafica realizata de Montaniard, Floare de Colt si caricaturile cluburilor Albatros si Floare de Colt.




Duminica, 16 noiembrie, la ora 10.00, dupa o noapte de calcule, organizatorii afiseaza clasamentul Lirei, ordinea fiind: Floare de Colt Brasov, Caraiman Campina, Albatros Galati, Carpatia Bucuresti, Monom Bucuresti, despartite de foarte putine puncte. Festivitatea de premiere este un prilej de bucurie. Niciun club nu este interesat sa depuna contestatie, iar A.T.S.E. HAI-HUI primeste felicitari pentru organizare.




Sursa: TuristMania.ro


Iulian Nica


Legături cu Ghidul Montan:
Muntii RETEZAT - Saua Retezatului  
Muntii RETEZAT - Custura Bucurei  
Muntii RETEZAT - Varful Retezat  
Muntii RETEZAT - C.F.R. Jiu-Paroseni  
Muntii RETEZAT  
Comentarii
Emi Cristea Emi CristeaAdministrator Alpinet , Marţi, 25 Nov 2008, 23:02

Uite asa aflu si io ca am castigat ceva cu afisul ecologic ce l-am facut:-)

Autentifica-te sau inregistreaza-te pentru a inscrie comentarii

Ştirile sunt preluate ca atare de la sursele menţionate.
Nu ne asumăm nici o responsabilitate pentru forma şi conţinutul lor.