Comunitate

Caută

Evenimente
Vă recomandăm
Marathon Piatra Craiului



Marathon 7500



Bike marathon 4 Mountains



Cazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Parteneri
Zitec - software outsourcing romania

Emisiunea Sport Extrem la Radio Bucureşti


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook
Bookmark and Share

Tabara de fotografie la Sancrai - Luni, 25 Iun 2007, 12:17, vizitată de 3949 ori


Mai sunt 3-4 zile in care te poti inscrie la preselectia pentru cele 12 locuri din tabara de fotografie Ecvestru organizata de Fotografa.ro si Pensiunea hipica Sfantu Gheorghe in perioada 6-8 iulie 2007.

Fotografii amatori sau profesionisti pot petrece cateva zile in mijlocul naturii, departe de stresul cotidian exersandu-si abilitatile si schimband impresii si experienta.

Organizatorii taberei ofera pentru 12 fotografe/fotografi pensiune completa si accesul la cai, precum si un premiu pentru cel mai bun fotograf participant, constand intr-un weekend in doi la Pensiunea Ecvestra Sfantu Gheorghe.
Programul foto al taberei include sedinte de fotografie, un workshop de fotografie cu proiectia lucrarilor si discutii pe tema acestora.
In cadrul taberei fotografice organizatorii pregatesc un program variat: agrement si cursuri de echitatie, diverse traditii locale, foc de tabara.

Daca vrei sa fii unul dintre cei 12 fotografi participanti la tabara Ecvestru 2007, trimite pana pe 29 iunie maxim 5 fotografii (care crezi ca te reprezinta ca fotograf) la adresa de email tabara@fotografa.ro pentru a te inscrie la preselectie.

Detalii suplimentare la adresa: http://www.fotografa.ro/index.php? cmsID=6
andrea blaga

Autentifica-te sau inregistreaza-te pentru a inscrie comentarii

Ştirile sunt preluate ca atare de la sursele menţionate.
Nu ne asumăm nici o responsabilitate pentru forma şi conţinutul lor.