Comunitate

Caută

Evenimente
Vă recomandăm
Marathon Piatra Craiului



Marathon 7500



Bike marathon 4 Mountains



Cazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Parteneri
Zitec - software outsourcing romania

Emisiunea Sport Extrem la Radio Bucureşti


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook
Bookmark and Share

Weekend fara GRAVITATIE - Luni, 21 Feb 2005, 16:25, vizitată de 6501 ori


Asociatia Bike Attack Resita impreuna cu Formatia Salvamont Resita, Consiliul Judetean Caras-Severin si SC Turist Semenic SA organizeaza evenimentul Weekend fara GRAVITATIE, actiune ce are loc in statiunea Semenic in 25, 26, 27 februarie 2005.

La acest eveniment sunt invitati sa participe boarderi si schiori din intreaga tara, iubitori de sporturi ce produc adrenalina, care iubesc muntele, simplitatea si doresc sa aibe un weekend plin de distractie.

Pentru Weekend fara GRAVITATIE se vor amenaja mai multe trambuline cu diferite grade de inclinatie, bare de metal si fun box-uri de lemn care vor fi folosite de boarderi si schiori. In zona partiei amenajate va fi amplasata o instalatie de sonorizare si vor exista terase la care se va putea consuma ceai si vin fiert. Zilele de vineri si sambata se vor incheia cu alternative party-uri in clubul Hotelului Gozna, iar duminica va avea loc o coborare de 5 km prin padure pana in localitatea Valiug.

Weekend fara GRAVITATIE se doreste a fi un eveniment care sa devina traditie pe muntele Semenic, tinand cont de potentialul acestui munte, iar prin amenajarile facute, un model pentru construirea in statiunea Semenic a unui Snow Park care sa devina principalul punct de atractie in aceasta statiune. Implicarea sectorului privat, a societatii civile si sprijinul autoritatilor, este parteneriatul absolut necesar pentru revigorarea turismului pe Semenic.

Vizitati www.bikeattack.as.ro pentru a vedea programul acestui eveniment.
ciprian badea


Legături cu Ghidul Montan:
Muntii SEMENIC si Munceii NEMANULUI - Sub Varful Semenic  
Muntii SEMENIC si Munceii NEMANULUI - Statiunea Trei Ape  
Muntii SEMENIC si Munceii NEMANULUI - Compl.Turistic Semenic  
Muntii SEMENIC si Munceii NEMANULUI  


O poză: [N-am găsit]

Un articol: [N-am găsit]

Un traseu:
Satul Crusovat-Satul Mehadica-Satul Verendin-Varful Pietrele De Moara-Varful Certejul Haiducilor-Varful Poiana Radcoasa-Varful Nerganita Mare-Compl.Turistic Semenic

 

Autentifica-te sau inregistreaza-te pentru a inscrie comentarii

Ştirile sunt preluate ca atare de la sursele menţionate.
Nu ne asumăm nici o responsabilitate pentru forma şi conţinutul lor.