Comunity

Search

Events
Don't miss
Marathon Piatra Craiului



Marathon 7500



Bike marathon 4 Mountains



Cazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Partners
Zitec - software outsourcing romania

Emisiunea Sport Extrem la Radio Bucureşti


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook
Bookmark and Share

Cabana Negoiu, in Muntii FAGARASULUI
Situata pe culmea Serbotei, aproape de limita superioara a padurii. Altitudine: 1546m Acces: din Porumbacu de Sus, pe drum forestier (cca. 16 km) pina dupa confluenta vailor Serbota si Saratii, apoi pe poteca marcata (triunghi albastru) ce urca piciorul muntelui Serbota pina la cabana (cca. 2 ore) Istoric: In 1881 Siebenburgische KarpathenVerein (SKV, Societatea Carpatina Transilvaneana)... [point details]


Comments submitted by
"Cabana Negoiu"
Fără foto liliana cazacu, Fri, Aug 8, 2008, 12:43 pm

am ajuns in weekendul 2-3 august la cabana Negoiu, unde, conform cabanierilor, nu s-a mai inregistrat asa puhoi de lume din '89:). Doamna Mioara e super faina si berea e rece si mincarea e buna si exista scrinciobe si cos de baschet si abia astept sa mai merg o data.

Fără foto Tudor Caraciuc, Tue, Aug 5, 2014, 12:34 pm

Aveti mare grija, nu se respecta rezervarile!
Am fost in 2 august la cabana, aveam rezervare la prici, insa, desi am ajuns la o ora rezonabila (18.30), locurile erau date! S-a gasit partial o rezolvare cu o camera, insa dupa 2 ore de asteptare nu aveam toti unde sa dormim.. asa ca am dormit 3 pe 2 paturi.
A doua zi dimineata la ora 9.15 am cerut omleta, insa mi s-a taiat scurt si urat ca nu se mai face mancare dupa ora 9, si ca sa ma uit pe programul afisat.
Nu intru in toate detaliile, insa atitudinea cabanierilor a fost uracioasa si indiferenta. Pacat de zona frumoasa in care se afla cabana..
De evitat!

Login or register to comment